Iuliana Beregoi, idolul adolescenților: Sunt o elevă exemplară. Nu am timp de iubire!


I se spune copilul teribil al internetului și face furori printre adolescenții din România! Iuliana Beregoi are 14 ani, a cunoscut deja succesul și acum își dorește să ajungă artist internațional și să cânte alături de Ariana Grande.


Până atunci însă bucură inimile copiilor și adolescenților de la noi și pregătește un spectacol grandios, ''Lara și Crăciunul Jucăriilor”, pe 30 noiembrie, la Sala Palatului. Detalii ne dă chiar Iuliana Beregoi, în exclusivitate, pentru Perfecte.ro.
 

Iuliana, cum ai început povestea cu muzica? 

Cânt de când mă țin minte. Pasiunea pentru muzică o am încă de la vârsta de cinci ani. Părinții sunt cei care mi-au descoperit acest talent. Mereu m-au susținut și m-au încurajat. La început, am activat ca membră a studioului muzical ''Picături Muzicale”.

Atunci când am împlinit 8 ani, am fost înscrisă la Școala Muzicală din Orhei, unde am studiat vioara, pianul și chitara. Pe parcursul timpului, am participat la numeroase concursuri de talente muzicale, de unde m-am întors cu multe locuri de frunte, dar și cu amintiri  pe  care nu le voi uita niciodată. Acum fac parte din frumoasa familie  Mixton Music.


Te gândeai atunci că o să devii azi un fenomen și o să ajungi să te iubească atât de mulți copii?


Atunci când faci ceva cu tot sufletul, reușești de toate. Visul meu a devenit realitate și mă bucur că acest lucru se întâmplă cu mine, că ziua aceasta o să rămână în istorie pentru  totdeauna! Sunt fericită că am ajuns până aici. Sunt conștientă că trebuie să muncesc foarte mult, pentru a nu-i dezamăgi pe cei care mă susțin și au încredere în mine.
 

Cum ai ajuns până aici? Cine te-a ajutat? Cine a stat practic în spatele succesului tău?


Din momentul în care am început să cant, viața mea s-a schimbat. Sunt mereu pe drumuri, dar îmi place foarte mult ceea ce fac. Am intrat într-un ritm care mă face să-mi doresc să realizez cât mai multe. Motivația cea mai mare sunt fanii mei adevărați, ei îmi dau energie, mă motivează și mă inspiră. Mă simt norocoasă că am ambii părinți mereu cu mine, care sunt atenți la nevoile mele. În spatele succesului meu sunt doi oameni extraordinari, Cătălin Dascălu și Alină Todașcă. Cred că Dumnezeu mi-a oferit talentul și șansa de a cunoaște oameni de valoare, care au crezut în mine și m-au ajutat  să ajung până aici


Cum arată o zi normală din viața ta, atunci când nu ești pe scenă?


Dacă nu sunt la școală pot să dorm foarte mult, să stau pe telefon. Ca orice copil ies și cu prietenii, pot să citesc o carte, să mă joc cu puii pisicii mele, să mă uit la un film.


Cum se îngrijește Iuliana Beregoi? Cum ai grijă de ține? Care sunt ritualurile tale de frumusețe?

Mă îngrijesc așa ca toate fetele, sunt înnebunită după curățenie, am grijă de mine și de tenul meu, nu folosesc nimic special.


Ce te preocupa cel mai tare acum? 

Mă preocupă foarte mult prezentul și viitorul. Sunt conștientă că trebuie să muncesc foarte mult, pentru a nu-i dezamăgi pe cei care mă susțin și au încredere în mine. Pot spune că muzica face parte din mine! Muzica este cea care mă relaxează și tot muzica îmi dă energie pozitivă. Pur și simplu nu îmi imaginez viața fără ea!

Cum arată pentru ține rețeta succesului?


Trebuie să muncești și să îți dorești foarte mult să ai succes și să ai alături de tine oameni care te susțin și sunt mereu pregătiți să te ajute.


Tu ce idoli ai și ai avut în copilărie?


Cred că toată lumea știe că îmi plăcea mult Alina Eremia și Ariana Grande. Ele sunt și au fost ca un exemplu pentru mine.
  
Ce îți place cel mai mult să faci, să cânți sau să cochetezi cu actoria? Joci și în filmul de cinema “Lara”. Cum ai primit această propunere? 

Nu pot alege între cântat și actorie, ambele îmi plac foarte mult și sunt foarte fericită că menegerul meu, Cătălin Dascălu, mi-a dat această ocazie să joc într-un serial și într-un film în rolul principal și pentru asta îi mulțumesc enorm.
 

Când va fi lansat oficial filmul “Lara”? 

Lansarea filmului va avea loc pe 30 noiembrie, la Sala Palatului.
 

Te identifici cu personajul pe care îl interpretezi?

Cred că da pentru că sunt la fel de simplă ca Lara și lupt pentru visul meu.

Cu cine îți dorești să ajungi să cânți, de la noi și de afară?

Mi-am dorit să cânt cu Alina Eremia și dorința mea s-a îndeplinit. Iar de când eram mică și până acum visez să cânt cu idolul meu -  Ariana Grande.

De unde îți iei inspirația? Îți compui singură melodiile?


Sunt mulți oameni care mă inspiră (profesorii părinții, fanii). Din momentul în care am început să cânt, viața mea s-a schimbat, sunt în continuă mișcare, mereu pe drumuri, dar îmi place foarte mult. Am intrat într-un ritm care mă face să-mi doresc să realizez cât mai multe. Motivația cea mai mare sunt fanii adevărati, ei îmi dau energie, mă motivează și mă inspiră. Mă simt norocoasă că am ambii părinți mereu cu mine, care sunt atenți la nevoile mele. Și în primul rând  managerii  mei, Cătălin Dascălu și Alina Todașcă. Cred că Dumnezeu mi-a oferit talentul și șansa de a cunoaște oameni de valoare, care au crezut în mine și m-au ajutat  să ajung până aici
 

Sora ta îți calcă pe urme. O vei ajuta să ajungă la fel de cunoscută ca tine?
Deja o ajut și o susțin în tot ceea ce face și o admir foarte mult, apreciez că mă are ca exemplu.

Care crezi că sunt atuurile tale? 


Întotdeauna am fost atrasă de natură, de tot ce e frumos. Îmi placa muzica, actoria, îmi place să filmez, să fac poze, să dansez și chiar să compun muzică.


Cum ești tu la școală? Mai ai timp de învățat? Care sunt materiile tale preferate?


Sunt o elevă exemplară, sigur că de fiecare dată îmi găsesc timp să învăț, pentru că învățătura este cea mai importantă! Materia mea preferată este matematica.


Presupun că ai și mulți admiratori de sex masculin care îți trimit mesaje și te curtează. Le răspunzi tuturor?

Încerc să le răspund tuturor dar nu am timp de "iubire".


Cum ar trebui să arate băiatul care vrea să te cucerească?


Băiatul care ar vrea să mă cucerească ar trebui să arate ca Maluma sau ca actorul din filmul “The Vampire Diaries”, Stefan Salvatore (rade)


Ai lansat un single nou, “Cine sunt eu”. Ce mesaj transmite piesa?

Mesajul piesei este că nu trebuie să judecăm pe nimeni, trebuie să ne dăm seama cine suntem noi însuși și să nu lăsăm pe nimeni să ne spună cine suntem noi.


Ce se va întâmpla pe 30 noiembrie la Sala Palatului?


Pe 30 noiembrie va avea loc premiera” filmului “LARA” cu Supershow-ul ''Lara și Crăciunul Jucăriilor”. Totodată îndemn fanii să vina la spectacol și să dăruiască hăinuțe și jucării, care, de Crăciun, vor ajunge la copiii mai puțin norocoși ca noi. 
 

Cât de sus îți dorești să ajungi, muzical vorbind? Unde țintești, mai precis?


Încă de când eram mică îmi doresc enorm de mult să ajung o vedetă internațională, să mă cunoască toată lumea, să umplu stadioane, și să cânt pe cele mai mari scene ale lumii, să fac lumea fericită cântând.


Ești și vloggeriță totodată! De unde îți iei energia pentru aceste activități și când ai timp să le faci pe toate?

Cred că mănânc multe ciocolate și de aia am atâta energie (râde)! Îmi place mult ceea ce fac de aceea le și reușesc pe toate.
 

Ce mesaj le transmiți celor care te iubesc și te urmăresc?
Vreau să le mulțumesc enorm de mult pentru toată susținerea lor și pentru energia care mi-o transmit prin mesajele frumoase. Vă iubesc mult mult mult pe toți.


Ce ți-ai dori să faci și nu poți din cauza timpului sau a celebrității?


Cred că cea mai mare dorință a mea este să reușesc să le dau tuturor fanilor autografe, să stau de vorbă cu ei și să facem poze, dar din păcate asta nu reușesc să fac pentru că sunt prea mulți.
 

related posts

Modifică setările cookies