Jean-Claude Van Damme se mandreste cu fiica sa. Bianca Bree este de o frumusete rapitoare si vrea sa devina actrita


Este cunoscut in intreaga lume datorita zecilor de filme de actiune in care a jucat, dar si datorita abilitatii inedite de a face un spagat perfect. In plus, el ar putea sa se laude si cu alte reusite, care nu au legatura cu viata profesionala.


Actorul are trei copii superbi, doi baieti si o fata, toti trei fiind adesea vanati de paparazzi din cauza faptului ca au un tata celebru. De departe cea mai mediatizata este insa Bianca Van Varenberg, cunoscuta si sub numele de Bianca Bree.

La 24 de ani, Bianca Bree ii calca pe urme tatalui sau si incearca sa-si construiasca o cariera in cinematografie, tanara jucand deja intr-o serie de filme alaturi de Van Damme, cel mai recent fiind in 2014, Full Love, urmand ca anul acesta sa apara in Paranormal Activity Security Squad.

Pe langa partea profesionala, Bianca Bree se aseamana destul de mult cu tatal sau si din punct de vedere al realizarilor fizice, tanara de 24 punand un accent important pe sport, dovada si numeroasele poze si clipuri in care apare in timp ce se antreneaza.

related posts

Modifică setările cookies