Kanye West își deschide un nou business. În ce domeniu debutează ca antreprenor


Rapperul american Kanye West debutează ca antreprenor în domeniul arhitecturii. Compania sa, Yeezy, va avea și un branch care va purta numele Yeezy Home. Anunțul a fost făcut chiar de rapper, pe Twitter.


,,Căutăm arhitecți și designeri industriali care vor să facă lumea un loc mai bun.”, a scris, duminică seara, rapperul pe platorma de socializare. 

Compaia Yeezy produce, în acest moment, doar articole vestimentare. Sub acest brand, rapperul a lansat și o linie de pantofi - în colaborare cu Adidas.


 

Anunțul înființării Yeezy Home vine la scurt timp după ce rapperul, una dintre puținele vedete americane care și-a exprimat sprijinul public pentru președintele SUA, Donald Trump, a fost criticat vehement după ce a declarat într-un interviu televizat că sclavia este ,,o simplă alegere”, a scris AFP.

Rapperul a făcut această declaraţie într-un interviu pe care l-a acordat pentru a-și promova albumul anunțat recent. 

,,Ok, auzim despre sclavie cam de 400 de ani. Patru sute de ani? Asta suna ca și cum a fost o alegere…”, a spus West.

West și-a nuanțat ulterior declarația, spunând că a făcut, de fapt, o paralelă cu viziunea artistică pe care se presupune că ar trebui să o aibă un artist afro-american. 

,,Așa cum Holocaustul este asociat cu evreii, sclavia este, de obicei, asociată cu persoanele afro-americane.”, a conchis rapperul. 

Kanye West a devenit cunoscut în anul 2000 și e câştigător a 21 de premii Grammy. "Graduation", cel de-al treilea album al său, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. 

FULLSCREEN
Kanye West își deschide un nou business. În ce domeniu debutează ca antreprenor
  • /


related posts