La 14 ani, Iuliana Beregoi strânge jucării pentru copiii săraci! Ce mesaj transmite artista!


Pe 30 noiembrie, Iuliana Beregoi va susține al doilea mare spectacol din cariera ei de până acum. „Crăciunul jucăriilor” este un spectacol grandios care o aduce pentru a doua oară pe adolescenta de 14 ani pe scena Sălii Palatului.

Tag-uri: #iuliana beregoi

Asemenea marilor artiști care au susținut spectacole pe această scenă, Iuliana Beregoi pregătește un desfășurător complex, așa cum ne-a obșnuit deja de la spectacolul din iunie.


Așadar, „Crăciunul jucăriilor” are trei direcții clare și bine stabilite. În primul rând vorbim despre concertul în sine, CONCERT susținut de Iuliana Beregoi și de invitații săi speciali.


Pe de altă parte, PREMIERA absolută a evenimentului va consta în proiectarea unei serii de imagini exclusive din „LARA”, primul lung metraj pentru copii făcut după mult timp în România. Pe 30 noiembrie, spectatorii vor avea ocazia să vadă primele imagini din film, înainte ca acesta să fie lansat oficial. În pelicula „LARA”, Iuliana Beregoi joacă alături de nume mari precum Lora, Liviu Tedorescu, Dim Trofin, Daniela Nane sau Alina Eremia.


Și, peste toate aceste premiere, Iuliana Beregoi organizează o STRÂNGERE DE JUCĂRII pentru copiii mai puțin favorizați de soartă.


„Fiindcă se apropie luna cadourilor, te invit să participi la cea mai mare strângere de hăinuțe și jucării pe care le vom dona de Crăciun copiilor mai puțin norocoși. Dacă ai o hăinuță sau o jucărie pe care nu o mai folosești adu-o cu tine. Haideți să arătăm că generația Z știe să dăruiască, pe 30 noiembrie la Sala Palatului”, te îndeamnă artista ta preferată.
Iată câte motive pentru ca pe 30 noiembrie, de la ora 16.30, să ne bucurăm împreună, la Sala Palatului, de „Crăciunul jucăriilor”, un spectacol marca Iuliana Beregoi.

Biletele pot fi achizitionate de pe Eventim.

 

FULLSCREEN
La 14 ani, Iuliana Beregoi strânge jucării pentru copiii săraci! Ce mesaj transmite artista!
  • /

related posts

Modifică setările cookies