Maluma și mesajul lui pentru români: "Sunt foarte încântat să fiu în România. Ne vom distra de minune"


Maluma își pregătește fanii români cu mesaje frumoase. Artistul va cânta la București, pe 30 iunie 2018, în prima zi a  festivalului "El Carrusel". Și pentru a-și arăta bucuria de a fi în România, Pretty Boy a transmis un mesaj personal tuturor fanilor lui români. 


"Sunt foarte încântat să fiu, pentru prima oară, în România! Cred că va fi un show extraordinar, unde, sigur ne vom distra de minune.", a transmis Maluma. Tot în mesajul lui, carismaticul artist a precizat că va avea telefonul cu el, pentru a se poza cu cei veniți la spectacol. 

Festivalul "El Carrusel" va avea loc în perioada 30 iunie - 1 iulie 2018, la Romexpo, unde vor mai concerta: Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B si What’s UP.  

Detalii despre bilete AICI

"El Carrusel" este unul dintre cele mai grandioase evenimente organizat vreodata in Romania, unde, de la an la an, nume mari ale muzicii internationale vor urca pe aceeasi scena. Prima editie va avea loc pe parcursul a doua zile, 30 iunie - 1 iulie 2018, la Romexpo, iar "capetele de afis" ale festivalului sunt MALUMA si LUIS FONSI. 

Biletele se pot achizitiona prin reteaua Eventim si de pe www.eventim.ro.

related posts

Modifică setările cookies