Manichiura de Revelion: Modele de efect pe care le poti face singura, acasa


Nu poti intra in noul an cu unghiile neingrijite. Dimpotriva! E indicat sa-ti asortezi tinuta de la petrecerea de Revelion cu manichiura, motiv pentru care iti venim in ajutor cu 5 modele de efect, pe care le poti face singura, acasa.


Se poarta sclipiciul! Cu cat mai lucios, cu atat mai bine, mai ales ca este vorba despre o seara festiva in care sarbatorim un nou inceput. De Revelion, sa nu-ti lipseasca lacul de unghii cu insertii lucioase si nici oja neagra, poate cea mai populara in aceasta perioada. 

Inainte de a-ti face unghiile, tine cont de urmatoarele sfaturi. Apoi, incearca modelele de mai jos. Vei face senztaie, cu siguranta:

Nu iti acoperi cu oja cuticulele

Lasa o portiune fina intre cuticule si startul de oja pe care il aplici. Daca se intampla sa atingi din greșeală cu pensula marginea unghiei, sterge pata cu un creion corector inmuiat in acetona.

Aplica oja in straturi subtiri

Ai grija ca pensula ojei sa nu fie supraincarcata, astfel risti sa obtii un rezultat imperfect si supus deteriorarii. Incepe aplicarea in mijlocul unghiei si termina in cele doua parti laterale. Asteapta sa se usuce startul de oja inainte sa il acoperi cu al doilea.

Nu neglija varful unghiilor

Aplica putina oja pe varful unghiilor. In acest fel se previne cu succes exfolierea si ruperea lor si intensifici latura estetica a manichiurii. Ultimul strat care trebuie aplicat (obligatoriu) este TOP COAT (Dry Fast).

related posts