Mesaje de ANUL NOU pe care trebuie sa le citesti. Urari de REVELION care te vor face sa razi cu lacrimi


Mesaje de ANUL NOU. A trecut sezonul “Fie ca...” si noi am ramas singuri cu dificila misiune de a trimite mesaje originale in noaptea dintre ani. Cum Mosului nu-i mai putem cere ajutorul pentru ca deja doarme linistit in patul lui din Laponia, va ajutam cu cateva idei pentru a va face prietenii sa zambeasca in primele minute.


Mesaje amuzante de ANUL NOU:

- Iti doresc sa ai duminici dulci, luni luminoase, marti minunate, miercuri magnifice, joi jucause, vineri voioase, sambete superbe si un An Nou Excelent!

- In 2014, au fost momente in care te-am deranjat, te-am facut sa suferit, te-am suparat, te-am enervat, te-am facut sa urli de frustrare... Iar astazi vreau doar sa-ti spun... ca am de gand sa continuu si in 2015.

- Citeste si: Urari de LA MULTI ANI si mesaje de LA MULTI ANI. Cele mai frumoase urari si mesaje cu care sa-ti surprinzi familia sau prietenii de aniversari sau onomastici

- Cheile mici deschid usi imense, cuvinte simple exprima ganduri alese, zambetul tau vindeca inimi triste, asa ca zambeste in continuare ca sa nu umplem batiste. Un An Nou Fericit!

- Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu cei dragi. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!

- Citeste si: Mesaje de Craciun. Cele mai interesante urari de sarbatori pe care le poti trimite celor dragi

- Un An Nou Fericit si nu uita ca fericirea ne-o construim singuri, dragostea vine cand de astepti mai putin, norocul pandeste la colt si inca ceva: iimi datorezi bani.

Citeste si: 
- 10 mesaje pentru Anul Nou. Idei de urari pentru cei dragi la trecerea dintre ani
-  Urari de Anul Nou: 10 mesaje si sms-uri pe care le poti trimite celor dragi
 

related posts

Modifică setările cookies