Mesaje de Paste. Ce urari sa le faci celor dragi in aceasta zi speciala


MESAJE DE PASTE. Sarbatoarea Invierii Domnului reprezinta ocazia perfecta pentru le trimite urari, mesaje si sms-uri celor dragi, membrilor familiei si prietenilor. Cel mai simplu mod prin care putem sa impartasim bucuria este prin transmiterea de mesaje si sms-uri, asa ca iti venim in ajutor cu o serie de idei.


MESAJE DE PASTE. Iata idei de sms-uri si mesaje pe care le poti trimite celor dragi:

- Iti urez un Paste Fericit si pace sufleteasca! Hristos a inviat! Domnul sa te bucure, sa-ti dea rabdare in incercari, har in lucrare, iubire in suflet!

- Sfanta Sarbatoare de Paste este un moment in care Dragostea, Pacea si Seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a Inviat!

- Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul, dar el mai imparte celor dragi si alte cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere.

CITESTE SI: 3 reguli ca sa supravietuiesti mesei de Paste

- Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat. Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT!

- Sper ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina si multa fericire in inima. Hristos a Inviat!

- Fie ca Sfanta Lumina de Paste sa va lumineze calea cea buna spre fericire si bucurie. Paste Fericit!

- Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit!

- Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

- Asa cum soarele mangaie fiecare floare, dandu-i prospetime si vitalitate, asa si Dumnezeu sadeste in sufletul fiecarui om iubire si bunatate.

- Iepurasul mustacios e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!

CITESTE SI: Coafuri pentru Paste. Cum sa iti aranjezi parul daca il ai mediu sau lung

- Rau de lumina curge din biserici. Clopote vechi intregul cer razbat. Cu lumanari aprinse de la clerici, crestinii spun "Hristos a Inviat!"

- Fie ca bucuria Invierii Domnului sa iti aduca in suflet numai lumina si fericire si mult timp petrecut alaturi de cei aproape inimii tale. Paste fericit si Hristos a Inviat!

- Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!

- Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

- Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII.

- Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele.

related posts

Modifică setările cookies