Monica Anghel și pasiunile ei „nebune” după ce a slăbit 30 de kilograme


Monica Anghel s-a reinventat după ce a suferit o operație la coloana vertebrală. După ce a slăbit mai mult decât ar putea visa cineva, a învățat să călărească. Dar mai are un „dor”.


Cântăreața a fost nevoită să se opereze la coloană în 2017, din cauza unor dureri insuportabile pe care le resimțea. După ce a trecut peste intervenție, Monica Anghel (47 de ani) a decis să dea jos câte kilograme poate. A scăpat de 30, dar nu vrea să se oprească aici.

„Aș vrea să mai slăbesc un pic, dar nu îmi mai iese. Probabil că am ajuns la un prag. Greutatea ideală, din punctul de vedere al medicului nutritionist, este cea pe care o am acum. Din punctul meu de vedere, ar mai merge un pic”, a mărturisit Monica Anghel în direct la Vorbește lumea.

Artista, care iubște caii încă din copilărie, s-a apucat de echitație ca sport de weekend. L-a avut ca instructor pe Nelu Szekely, un apropiat al Mariei Băsescu, soția fostului președinte Traian Băsescu. Monica Anghel a învățat atât de bine să călărească, încât azi face acrobații la Circul Metropolitan din București.

FOTO: Monica Anghel Facebook

Dar călăria nu este singura pasiune a Monicăi Anghel după ce s-a reinventat. Cântăreața plănuiește să obțină permisul pentru a putea conduce motociclete.

„Vreau să-mi iau permisul pentru motor, pentru că am vorbit cu fratele meu să mergem, la un moment dat, nu știu când, în Chicago, cu copiii, și să închiriem motociclete cu ataș. Și de acolo să mergem cu motoarele până în Santa Monica. E un traseu foarte lung, dar interesant și foarte, foarte frumos”, a dezvăluit cântăreața.

Pe 1 iunie, artista împlinește 48 de ani. Ea a dezvăluit la Vorbește lumea ce planuri are de ziua ei. Vezi mai jos!

FULLSCREEN
Monica Anghel și pasiunile ei „nebune” după ce a slăbit 30 de kilograme
  • /

related posts

Modifică setările cookies