Motivul pentru care apartamentul Monicăi din "Friends" a fost vopsit violet


Sunt multe întrebări fără răspuns pentru fanii serialului Friends, însă dacă ți-ai pus vreodată problema de ce apartamentul Monicăi a vopsit în violet, am găsit răspunsul. 


Designerul scenarist, John Shaffner, a explicat exact  de ce pereții din apartamentul aveau o nuanță atât de îndrăzneață de violet.

El a mărturisit pentru Great Big Story cum a luat decizia de a alege această culoare și cât de mult  a trebuit să lupte cu restul echipei, pentru a-și pune ideea în practică. "Nimănui nu-i plăcea schimbarea până când am pictat apartamentul violet. Culoarea este foarte importantă în stabilirea identității unui show", a adăugat el. 

"Când ajungi la Friends, vezi că pereții violeți și nu mai schimbi canalul", spune Shaffner.

 

Acesta a fost întrebat apoi cum a decis să includă ușa misterioasă în apartamentul Monicăi încă de la început, în ciuda faptului că nu a fost deschisă până în sezonul opt,  când ascundea o mulțime de prostii. 

"Una dintre responsabilitățile unui designer de producție este aceea de a privi în viitor", a spus el, recunoscând că nu știa despre obiceiurile Monicăi de a depozita o mulțime de lucruri misterioase. 

Am pus o ușă și am așteptat să vedem ce se întâmplă", a mai declarat John Shaffner.

 

FULLSCREEN
Motivul pentru care apartamentul Monicăi din Friends a fost vopsit violet
  • /

related posts