Nu poti sa le ratezi. Care sunt cele mai sexy filme ale anului 2016


Dupa ce anul 2015 a bucurat o multime de fani, dar mai ales fane, cu premiera filmului Fifty Shades of Grey, 2016 nu pare sa se lase mai prejos.


O serie de filme provocatoare este pe cale sa ajunge pe marile ecrane, iar mai jos ai si tu o lista, facuta de cei de la popsugar.com,  a peliculelor pe care nu ai voie sa le ratezi in acest an.

1.Dirty Grandpa a avut premiera in 22 ianuarie si este cu siguranta un film pe care femeile il vor urmari cu interes: Zac Efron apare in toata spelandoarea, aratandu-si noii muschi lucrati la sala de sport.


2.Choice este filmul in care personajele lui Benjamin Walker si Teresa Palmer devin un cuplu cu scantei. Filmul a avut premiera in data de 5 februarie.

 

3.The Huntsman: Winter's War este o continuare a povestii in care Chris Hemsworth a sucit mintile atator fane, iar filmul este plin de...magie. Premiera are lor in data de 22 aprilie.


4.The Legend of Tarzan ni-l arata pe Alexander Skarsgard fara tricou, iar pe Margot Robbie in rolul lui Jane. Va fi interesant sa ii vedem pe cei doi in povestea Tarzan-Jane, incepand cu 1 iulie.


5.Cum sa fii singura este un film plin de umor, in care 4 femei complet diferite incearca fie sa devina independente, fie sa isi gaseasca partenerul potrivit. Te va face sa razi cu gura pana la urechi si este deja in cinematografe, din 12 februarie.


6.Knight of Cups il pune pe ecrane pe Christian Bale, in rolul unui scenarist are devine un adevarat party-animal alaturi de un model, o striperita si o femeie casatorita. Daca spunem ca cele trei sunt Freida Pinto, Teresa Palmer si Natalie Portman, te convingem sa-l vezi? Premiera a avut loc in data de 4 martie.


7.Touched With Fire nu este deloc un cliseu al filmelor romantice. Povestea infatiseaza doua personaje maniaco-depresive care se gasesc unul pe altul intr-un spital psihiatric. Filmul in care joaca Katie Holmes a avut premiera in 12 februarie.


8.I Saw the Light poate fi numit un film "old-school", country, in care se pare ca Tom Hiddleston are parte de scene foarte hot. Premiera are loc in 25 martie.


  • Nu poti sa le ratezi. Care sunt cele mai sexy filme ale anului 2016

related posts

Modifică setările cookies