O mireasă de 54 de ani nu vrea să-și mai dea jos rochia! Cât va rezista?


Dawn Winfield-Hunt, o englezoaică din orașul insular Ryde, s-a măritat la începutul lunii august, iar de-atunci nu s-a mai despărțit deloc de rochia de mireasă.


Planul femeii de 54 de ani e să poarte ținuta de la nuntă în fiecare zi din următorul an.

Pentru a-și face cunoscut „pariul” în întreaga lume, Dawn a creat și o pagină de Facebook specială, denumită „Durata de viață a unei rochii de mireasă”. „Deci, la data de 3 august am ajutat-o să fie frumoasă, dar n-am vrut să mă opresc aici. În următoarele zile am convins-o să mă poarte din nou și din nou. Aceasta e povestea reală a unei rochii de mireasă. Sper să vă placă”, a fost mesajul de întâmpinare de pe rețeaua de socializare.

În galeria foto de mai jos o puteți vedea la shopping sau chiar făcând curățenie în casă!

În ziua de după nuntă mi-am chemat prietenii la un grătar și am gătit îmbrăcată în rochie. Ziua următoare am făcut paddleboarding și, de asemenea, am purtat rochia la Tesco”, le-a declarat Dawn jurnaliștilor englezi care au devenit interesați de subiect. În alte fotografii de pe Facebook, se poate vedea cum ambițioasa mireasă dă cu aspiratorul, pune rufele la uscat și se distrează la un concert cu rochia pe ea.

În primă fază, Dawn Winfield-Hunt ar fi vrut ca durata acestei experiențe inedite să fie de numai o săptămână, dar s-a răzgândit, propunându-și să se îmbrace ca o mireasă timp de un an. Evident, ea își face timp și pentru a-și spăla rochia, așa cum s-a întâmplat și după ce a căzut în mare cu ocazia reprizei de paddleboarding (un fel de surfing). „Începuse să miroasă”, a recunoscut Dawn.

Vezi și 

FULLSCREEN
O mireasă de 54 de ani nu vrea să-și mai dea jos rochia! Cât va rezista?
  • /

related posts

Modifică setările cookies