(P) 3 romane de dragoste românești, pe care să i le faci cadou de 8 Martie


Martie mai este numită și ”luna femeii”, fiind perioada din an în care reprezentantele sexului frumos sunt răsfățate cu cadouri. Dacă ești în căutarea unui cadou cu care să o surprinzi de 8 Martie, iată o idee cu care nu vei da greș: romane de dragoste!


Bookzone.ro are o gamă diversă de romane de dragoste, care să cucerească cititorul de la primele rânduri, să-l introducă într-un univers al iubirii și să-l ajute să evadeze din rutina zilnică și să se deconecteze de la stresul cotidian.

Dacă vrei să-i faci un cadou original, cu care să o surprinzi cu adevărat, descoperă 3 cărți de dragoste, scrise de autori români, care să o facă să treacă prin tot panelul emoțional și să o ajute să-și exploreze propriile profunzimi emoționale.

Iată 3 romane de dragoste pe care să i le faci cadou de 8 Martie

1. Ce nu-ți spun când îți vorbesc, de Silviu Iliuță – romanul semnat de Silviu Iliuță este o comedie palpitantă, plină de secrete, intrigi, iubire și umor. Cartea reamintește cititorului faptul că fiecare dintre noi ascunde o poveste extraordinară.

În spatele unei lecturi scrise simplu stă o poveste complexă și elaborată. Viețile personajelor ascund frământări și secrete ce fac cititorul să experimenteze un carusel de emoții, de la zâmbete la lacrimi, de la iubire la ură, de la vorbe dulci la neliniști care le sunt ca niște pietre de moară pe suflet. Glumele, secretele și scenele sexy țin cititorul captiv până la ultima pagină. Dincolo de fascinantele povești în care autorul se regăsește, empatizând cu personajele, umorul dă o notă specială romanului și-l face de-a dreptul fascinant;

2. Te iubesc se spune în șoaptă, de Dama de Treflă – o poveste de viață care te provoacă să nu renunți până la ultima filă. O carte captivantă, care va cuceri orice femeie. Autoarea reușește să construiască un întreg unives plin de emoții puternice, în care îți va fi imposibil să nu te regăsești. Vei empatiza cu poveștile personajelor care își înfruntă nesiguranțele și imperfecțiunile, se prăbușesc, se ridică, renasc și învață să iubească viața în ciuda tuturor vicisitudinilor apărute în cale.

Volumul este unul dintre acele romane de dragoste care te ajută să închizi răni adânci și vindecă suflete folosind cea mai puternică magie din lume: magia cuvintelor!

Te iubesc se spune în șoaptă prezintă povestea a trei destine legate de acest joc numit ”viață”. Trei perspective care, la final, se întâlnesc și se completează.  Romanul prezintă povestea iubirii care unește membrii unei familii în ciuda întunericului care îi desparte. Este o carte despre puterea adevărului și a speranței în iubirea care nu poate schimba lumea, însă poate schimba un om. Și asta nu e puțin lucru!;

3. Un bilet la circ numit iubire, de Natașa Alina Culea – volumul este un seducător periplu cultural, istoric și psihologic, care se desfășoară pe două fire narative. Pe de o parte, în Parisul anului 1875, un copil abandonat la circ ajunge arlechin și, în același timp, un tânăr seducător care părăsește toate femeile cucerite, până când o tânără suedeză îi rămâne adânc întipărită în minte și suflet. Pe de altă parte, în Bucureștiul contemporan, vise tulburătoare despre un arlechin își fac loc tot mai des în mintea Lidiei – o actriță de teatru și o mamă singură. 

Arlechinul, punctul comun al ambelor povești, este reprezentarea perfectă a măștii pe care alegem să o afișăm, pentru a fi pe placul societății, uitând de adevăratul sine.

Titlul semnat de Natașa Alina Culea este unul dintre acele romane de dragoste care te fac să realizezi că sentimentele au aceeași greutate indiferent de vremurile pe care le traversăm. Povestea arlechinului este povestea oricui. Cititorul va avea parte de o experiență literară cu totul specială și va rămâne cu o poveste ce i se va lipi de suflet, o poveste în care frumosul și urâtul se îmbină în cel mai spectaculos mod posibil.

Intră pe Bookzone.ro, consultă oferta completă de romane de dragoste și bucură-te de poveștile ce te vor cuprinde într-un carusel de emoții. Comandă titlurile care ți se lipsesc de suflet și oferă-ți ocazia de a experimenta iubirea în toate formele ei și ocazia de a trăi infinite povești de dragoste.

Autor: iAgency

related posts

Modifică setările cookies