(P) 4 Tipuri de masaj pe care să le încerci la THAIco SPA


Cui nu-i place să beneficieze de o sesiune de masaj ca la carte, în cadrul unui spa cu o atmosferă relaxantă? Masajul oferă o mulțime de beneficii atât pentru trup, cât și pentru suflet, mai ales dacă este executat de profesioniști în domeniu.


Pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin când vine vorba de masaj, recomandăm THAIco SPA, un centru spa care pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de masaje dintre care cele mai populare sunt următoarele patru:

Masajul Deep Tissue

Masajul Deep Tissue este un tip de masaj cu ajutorul căruia se poate vindeca durerea chiar și din cele mai adânci straturi ale mușchilor. Acest masaj este un masaj care se concentrează în principal pe realinierea țesutului muscular și a celui conjunctiv și se recomandă în mod special persoanelor nevoite să stea mult timp de-a lungul zilei într-o poziție incomodă, în picioare sau pe scaun. Masajul Deep Tissue este foarte bun pentru detensionarea mușchilor gâtului, a umerilor și a spatelui. Acest tip de masaj este eficient și în cazul persoanelor care suferă de leziuni musculare cronice, acționând în mod eficient pentru eliminarea durerii și a disconfortului.

Masajul Sportiv

Denumit și terapia campionilor, masajul sportiv este un tip de masaj gândit și dezvoltat anume pentru a-i ajuta pe atleți să-și pregătească organismul să facă față la un efort solicitant. De asemenea, el ajută și la detensionarea mușchilor după antrenament sau în urma unei competiții. Un alt obiectiv al masajului sportiv este și prevenirea sau vindecarea leziunilor de la nivelul mușchilor și al tendoanelor. Cu alte cuvinte, acest masaj terapeutic se recomandă atât ca măsură de prevenție, cât și ca tratament. Pentru rezultatele sale pozitive asupra organismului uman, masajul sportiv este popular și în rândul persoanelor care nu fac sport de performanță, dar caută o metodă eficientă de a se relaxa în cel mai scurt timp cu putință.

Masajul Facial

În rândul clientelei feminine cel mai apreciat tip de masaj este masajul facial. Chiar dacă se efectuează doar la nivelul feței, acest tip de masaj ajută la eliberarea stresului din întreg organismul și stimulează punctele reflexogene, redând în mod natural și rapid strălucirea, vitalitatea și elasticitatea feței. Pentru acest tip de masaj se folosesc uleiuri speciale, care ajută la hidratarea pielii, dar și la eliminarea toxinelor acumulate în corp sau la îndepărtarea celulelor moarte.

Masajul THAIco Signature

Ultimul, dar nu cel din urmă, este un masaj special, de care amatorii de masaj pot beneficia doar la THAIco SPA. THAIco Signature este un tip de masaj care combină diferite tehnici de masaj provocând o explozie de senzații la nivelul întregului corp. Pentru efectuarea acestui tip de masaj, terapeutele se bazaează atât pe filozofia orientală, cât și pe cea occidentală, dăruind astfel beneficiarilor o experiență unică. În loc de tradiționala masă de masaj, pentru această terapie se folosește o saltea specială, la fel ca în cazul masajului thailandez, dar și diferite uleiuri aromate, care purifică trupul și sufletul.

Articol sustinut de PSK.ro

related posts

Modifică setările cookies