(P) 5 Idei de distracție împreună cu prietenele tale


Cauți o idee trăsnită pentru o zi plină de distracție alături de prietenele tale cele mai bune? În acest articol ți-am pregătit nu doar una, ci 5 sugestii pe care poți să le pui în practică chiar acum!

 


O tură prin parc cu roțile

Da, ai citit bine! Anume ți-am sugerat să ieși în parc cu roțile pentru că atunci când te afli în compania prietenelor nici nu mai contează ce conduci. Dați-vă întâlnire în cel mai frumos parc din oraș și aduceți-vă fiecare mijlocul de transport preferat de acasă. Poate să fie vorba de biciclete, trotinete, skateboard, patine cu rotile sau orice alt mini-vehicul cu roți care te ajută să te deplasezi în ritm cu gașca. Cu cât va fi mai multă diversitate, cu atât vă veți distra mai bine!

O după amiază la karaoke

Dacă îți place să cânți, mergi cu amicii la karaoke. Dacă nu-ți place să cânți, toarnă-ți un pahar de vin, bea-l pe îndelete și mergi cu amicii la karaoke. O după amiază de muzică și dans în compania celor mai apropiate suflete ale tale se va transforma într-o zi de neuitat indiferent dacă karaoke-ul este punctul tău forte sau nu.

O experiență militară în adevăratul sens al cuvântului

Vrei să vezi care îți sunt prietenii și care îți sunt dușmanii? Atunci adună repede gașca, împărțiți-vă în două echipe și mergeți să jucați airsoft. Când vine vorba de echipamente militare și replici ale celor mai populare arme din întreaga lume, nu trebuie să-ți bați prea mult capul deoarece găsești din plin în magazinele specializate airsoft București. De aceea, pune mai mult accent pe experiență și dacă aveți un weekend liber, optați pentru un joc de airsoft în varianta mil-sim, un stil care imită perfect exercițiile militare, până într-acolo încât trebuie să campați peste noapte în corturi înainte de a începe bătălia.

Petrecere hot-pot la una din voi acasă

Gătitul nu a fost niciodată mai trendy ca acum și de aceea, dacă ție și amicelor tale vă place să gătiți, organizați o petrecere hot-pot. Conceptul presupune ca fiecare persoană invitată la o astfel de petrecere să gătească un fel de mâncare care se poate prepara la foc într-o singură cratiță și să-l aducă la întâlnire pentru ca toți ceilalți să se poată înfrupta din el. Ideea aceasta se bucură de un succes nebun pe continentul american, dar și în multe țări asiatice, iar dacă vreți să organizați un festin adevărat, discutați dinainte în legătură cu ceea ce veți găti și asigurați-vă că veți avea parte de măcar un fel principal, un antreu și un desert. Toate acestea plus niște cocktailuri delicioase compun rețeta perfectă pentru o petrecere reușită.

Escapadă la mare indiferent de anotimp

Cât timp nu ninge sau nu este furtună, o escapadă la mare este o idee excelentă indiferent de anotimp. În sezon este de la sine înțeles că o astfel de experiență, alături de cele mai bune prietene, se poate transforma într-o amintire de neuitat, chiar dacă nu faceți nimic mai mult decât să vă bronzați, dar și în extrasezon, la mare, o ieșire la restaurant, o plimbare pe faleză și o noapte într-un apartament airbnb cu un design ieșit din comun sunt mai mult decât suficiente pentru a-ți reseta sistemul și a-ți încărca bateriile.

related posts

Modifică setările cookies