(P) Ce ai nevoie pentru a deveni dealer de cazinou live?


Industria jocurilor de noroc este foarte dezvoltată, fiind și o variantă la îndemâna fiecărei persoane care vrea să se distreze. Totodată, deschide și uși pentru o parte din acei pasionați care vor să se angajeze în cadrul unui cazino online, dar să fie de partea cealaltă a mesei. Ce presupune mai exact să ajungi dealer de cazinou live? Vei afla din cele ce urmează!

Tag-uri:

Ce este un dealer de cazinou live?

Într-o permanentă dezvoltare și mereu cu ceva nou pe piață, industria jocurilor de noroc are parte de vizibilitate tot mai mare acum decât niciodată. Interesul stârnit este și de partea jucătorilor, dar și partea celor care vor să se angajeze în cadrul unui cazinou live și astfel să fie de partea cealaltă a mesei. Nu sunt condiții aspre pentru a lucra în postul de dealer live, dar trebuie ținut cont de anumiți factori pentru a te lămuri dacă este sau nu locul de muncă potrivit.

Printr-un click pe https://mrbit.ro/ro/games/live descoperi o gamă importantă de jocuri, ceea ce înseamnă cu un prim aspect important este să înveți regulile unor jocuri precum poker, blackjack, baccarat sau ruletă pentru că dealerul de cazino exact asta lucrul acesta îl face. Cu ce se ocupă mai exact? Ei bine, împarte cărțile, se asigură că atmosfera de la masă este bună și că toți jucătorii respectă regulile cazinoului, iar dacă este cazul chiar interacționează cu acele persoane de la masă.

A nu se confunda dealer de cazinou clasic cu un dealer de cazinou live pentru că prin prisma platformei online regulile sunt respectate datorită sistemului de joc. De asemenea, programul este non-stop și atunci candidatul ideal trebuie să fie dispus să lucreze în ture, ceea ce presupune și în schimbul 3, respectiv pe timp de noapte. Este unul dintre acele aspecte care intră la capitolul dezavantaje.

Ce dezavantaje mai are jobul de dealer

Precum se întâmplă în cazul celor mai multe locuri de muncă, jobul de dealer are și dezavantajele sale. Pe lângă turele de noapte care poate nu sunt confortabile pentru anumite persoane, intervine și atenția distributivă care presupune discuțiile cu utilizatorii care sunt la masă și folosesc fereastra de chat pentru a dialoga cu ceilalți jucători de la masă și cu reprezentantul cazinoului, cât și respectarea regulilor jocului.

Echidistant și niciodată implicat în probleme pe care jucătorul le are. Uneori există jucători care profitând de faptul că sunt în mediul online aleg să prezinte anumite situații din viața lor și prin natura atribuțiilor trebuie să răspunzi, însă nu trebuie și implicare emoțională. Pentru asta a fi rece ar aduce un plus important. Mai mult, se poate întâmpla să existe pierderi importante, la fel, nu e treaba ta ce sume de bani au pierdut jucătorii.

Ultimul și nu cel din urmă este stresul. Turele de noapte, acțiunile repetitive care au loc pe timpul cât ești la locul de muncă și interacțiunea cu persoane reale, fie și într-un mediu online sunt factori de stres pe care fiecare trebuie să știe cum să îi elimine. Oricât de mult îți place ceea ce faci, nu este deloc ușor să lucrezi într-un asemenea mediu unde oamenii pariază. Din nou, depinde de la o persoană la alta cum reacționează.

Cat câștigă un dealer de cazinou?

După ce urmează cursurile obligatorii pe care orice cazinou live le impune, dacă o persoană ajunge dealer va câștiga în funcție de nivelul la care se prezintă. Un dealer fără experiență primește în medie 500-600 de euro pe luna, dar pe măsură ce capătă experiență, salariul se poate dubla. Nu este o suma impresionantă, dar este un prim pas pentru a acumula experiență și apoi să plece pe croazieră, acolo unde salariu pe luna este de ordinul miilor de euro.

Meseria de dealer este interesantă, dar are avantajele și dezavantajele sale. Dacă pentru anumite persoane poate să fie jobul ideal, alte persoane poate și-l imaginau diferit și atunci prin parcurgerea acestui articol rămân dezamăgite. Intenția noastră nu este să descurajăm sau încurajăm pe cineva să se angajeze ca dealer de cazinou live, decizia aparține fiecăruia.

Licență ONJN L1213854W001295.

Modifică setările cookies