(P) Ce poți să faci cu câștigurile de la jocuri de noroc?


Atunci când pariezi la un cazinou online, primul lucru care îți vine în gând este un potențial câștig. Fie că joci 20 Burning, Mega Moolah sau poker, trebuie să recunoști că îți dorești un premiu care să-ți schimbe definitiv viața în bine. Întrebarea care apare inevitabil este ce vei face cu banii în cazul în care chiar vei câștiga?


Veți dori să îi cheltui pe o escapadă cu prietenii sau pe o vacanță în familie? Înainte să te entuziasmezi cu tot felul de planuri, trebuie să te anunțăm că aproape toți jucătorii, chiar și cei mai experimentați, întâmpină dificultăți în a investi profitabil banii în timp real din conturile lor de jucători.

Cum să retragi bani de la un cazinou online

Popularitatea în creștere a cazinourilor online înseamnă că piața este plină de case de pariuri și de cazinouri online. Pentru pariori, acesta este un lucru bun. Cazinourile online de primă mână susțin mai multe opțiuni de depunere, de la bănci la servicii de plată terțe.

Partea delicată este că unele instituții financiare, mai exact băncile, au o limită de tranzacție care nu te favorizează atunci când primești câștiguri astronomice. Plățile parțiale îți permit să îți planifici în etape cheltuirea banilor, dar aceasta nu este o soluție ideală atunci când ai nevoie de sumă mare pentru oportunități de investiții.

O modalitate de a ocoli limitele de retragere și de încasare este să folosești opțiuni bancare alternative. Odată ce găsești varianta potrivită, poți introduce instantaneu suma de retragere și poți primi banii.

Fie că este vorba de bancă virtuală sau de un portofel virtual, poți primi plățile pe loc sau după 48 de ore, în funcție de modalitatea de retragere aleasă. Verifică politica de retragere a site-ului de jocuri de noroc înainte de a paria.

Cum să-ți cheltui câștigurile din jocurile de noroc?

Vizitează o destinație turistică

Călătoriile te expun la perspective noi și la noi culturi din întreaga lume. În timp ce interacționezi cu alți oameni și te bucuri de noi peisaje, înveți, involuntar, mai multe despre lumea în care trăim și îți îmbogățești cultura generală. Mai mult, în timpul unei vacanțe în străinătate, s-ar putea să observi o idee bună de afaceri pe care ulterior să î implementezi acasă. 

Dacă câștigurile nu îți permit o călătorie în străinătate, poți vizita o mulțime de destinații de vis din România. Nu vei regreta!

Achită-ți datoriile

Din păcate, în ziua de azi, mai toți avem datorii, fie la prieteni sau familie, fie la o instituție bancară. Plata creditorilor este poate cea mai sănătoasă alegere pentru viața ta financiară. Dacă nu ai datorii, poți alege să investi, să economisi sau să urmărești venituri pasive. Un munte de datorii te poate împiedica să accesezi credite bancare, ceea ce înseamnă că nu îți vei îndeplini unele din planurile pe termen lung.

Configurează-ți o pensie privată

Mulți oameni nu se gândesc la momentul pensionării. Dar, să recunoaștem, nimeni nu este veșnic tânăr. A pune bani deoparte în planul de pensionare te plasează în primele niveluri ale cetățenilor responsabili. Sigur, bătrânețea pare departe, dar privind în viitor, suntem siguri că nu îți dorești să mori de foame atunci când nu vei mai fi în putere. 

Donează o parte din câștiguri în scopuri caritabile

Acum, unii dintre voi vor fi de acord, iar alții se vor împotrivi total. Da, sunt banii tăi, dar un pic de ajutor merge foarte departe în această lume dificilă. Donează o parte din câștigurile tale în scopuri caritabile și fă o schimbare pozitivă pentru cei oameni nevoiași.

Te sfătuim cu tărie să nu dai bani cash celor nevoiași. În schimb, poți alege să susții o cauză printr-o organizație non-guvernamentală. Dacă vrei să faci chiar tu fapta bună, poți alege un caz anume și poți oferi cele necesare, fie că este vorba de haine, alimente sau medicamente. Crede-ne pe cuvânt, fiecare ajutor pe care îl dai se va întoarce la tine, mai devreme sau mai târziu. 

Investește banii

Ce este mai bine decât să câștigi un jackpot progresiv la un cazino? Să câștigi jackpotul și să dublezi sau să cvadruplezi suma. Investind banii te asiguri că ai mai multe surse de venit pentru a completa câștigurile din jocurile de noroc. 

Evident, nu îți spune unde și cât să investești. Aceasta este o alegere foarte personală pe care o faci în funcție de banii pe care îi ai la dispoziție, dar și de niveluld e risc pe care ești dispus să ți-l asumi. 

Investește în educația ta

Educația este cheia succesului. Dacă știi ceva ce alți oameni nu știu, deja ai o sursă de venit. Din moment ce ești un jucător de succes, mergând pe baza câștigurilor tale, poți chiar să te perfecționezi în gambling.

Va fi util să deprinzi noi strategii de poker online și baccarat pentru a-ți spori cunoștințele. Investește în educația ta și nu vei regreta. Poți încerca, de asemenea, să înveți algoritmul din spatele RNG sau poți încerca să numeri cărțile la jocurile de masă.

Concluzie

Dacă ești, sau vei fi, printre cei norocoși care reușesc să câștige la cazino, atunci trebuie să cheltui banii cu înțelepciune. Alege să investești în educația ta, în călătorii sau în afaceri cu potențial. Nu irosi nicio parte din bani deoarece extrem de rar norocul de a câștiga sume mari apare de două ori. 

Decizia ONJN nr. 1879/20.10.2016.

related posts

Modifică setările cookies