(P) Condiții necesare pentru o viață confortabilă - foraje puțuri


Una dintre condițiile necesare pentru o viață confortabilă într-o căsuță de la țară sau chiar de la oraș, este disponibilitatea unui sistem autonom de alimentare cu apă, a cărui creare, la rândul său, este imposibilă fără foraje puțuri.

Tag-uri:

Desigur, o fântână poate deveni, de asemenea, o sursă alternativă de apă, dar datorită adâncimii mici, fântânile se umplu rapid cu impurități, ceea ce înseamnă că trebuie curățate în mod regulat.

În plus, faptul că apa intră în fântâni din acviferele apropiate de suprafață și, de asemenea, că situația de mediu este destul de complicată, duce la faptul că analizele bacteriologice ale apei din fântâni, nu respectă standardele acceptate. Utilizarea unei astfel de ape pentru consumul de băut și nevoile casnice, poate fi foarte dăunatoare pentru sănătate.

Prin urmare, forajul unui puț este singurul mod de a obține un acces nelimitat la apă sănătoasă și curată. Firma de foraje puturi Bucuresti este întotdeauna gata să foreze puțurile de apă cât mai eficient. Efectuarea forajelor de puțuri, se face indiferent de anotimp și de tipul solului, deoarece firma de foraje puțuri dispune de echipamente moderne, pentru toate tipurile de sol. 

Gama de servicii suplimentare

Pe lângă forajul direct, gama de servicii pe care le oferă firma de foraje puțuri București, include și o gamă de servicii suplimentare, cum ar fi dezvoltarea unui plan, livrarea și instalarea unui sistem de echipamente de ridicare a apei și înregistrarea ulterioară a unei sonde la organismele competente.

Întrucat amenajarea puțului este un proces complex, necesită utilizarea de echipamente și materiale speciale. Iar consumabilele în sine,  nu își modifică costurile nici iarna, nici vara. Aceasta înseamnă că pur și simplu nu pot fi făcute reduceri prea mari pe timpul iernii. 

Reducerile la lucrările de foraje puțuri, care ajung la mai mult de 60 la sută, fie sunt executate de muncitori cu calificări reduse, fie de escroci care vor să atragă beneficii financiare. Ar trebui să alegi o firmă unde nu există plăți suplimentare. În unele firme, astfel de plăți apar literalmente de nicăieri. Dacă nu se ia în considerare acest factor, este destul de dificil să se calculeze costul final al lucrării și cel mai probabil va fi foarte mare. În plus, trebuie să iei în considerare plățile pentru:

foraj explorator;

intrarea echipamentului pe site;

montare filtru;

pomparea apei.

Este recomandabil să se acorde atenție, posibilității  de a efectua analize chimice ale apei. Datorită acestei analize, poți verifica cât de bună este calitatea apei și cât de potrivită este pentru consum. Însă analiza chimică a apei nu se realizează imediat în ziua forajului, ci doar după câteva săptămani. Apoi, clientul primește adevarata compoziție a apei din puț.

Un factor important este garanția puțului forat. Acest lucru înseamnă că, în perioada de garanție ești protejat de cheltuieli neprevăzute în legatură cu defectarea puțului.  

Sursa: Edcora Agenție Marketing Onlinerelated posts