(P) Cum să îți alegi husa potrivită – protecție garantată, stil atractiv


Știm cu toții că a devenit un hot trend al zilelor noastre să accesorizam ținutele cu elemente atipice. 

Tag-uri:

Pentru că și telefonul face parte din aceasta, inevitabil ești mereu cu el în mână, ai nevoie de o variantă estetică. Mai mult decât o plăcere a ta să afișezi culori și printuri nebunești implicit pe husa de la smartphone este nevoia în sine de a proteja device-ul.

Pentru că ai cu siguranță atât de multe variante actuale în ceea ce privește gama de huse descoperă cum să faci diferența între acestea, ce este calitativ, ce este recomandat și de ce. Ne îndreptăm atenția spre un magazin de profil, pe numele său Stifler. Universul huselor este aici, dar nu doar varietatea de modele recomandă acest shop, ci și calitatea lor.

 

Regula de 3...simplă – design, ergonomie și protecție asigurată

 

Nu este atât de dificil să alegi o husă pentru telefon. În principiu te ghidezi după tipul de smartphone și limitezi lista de preferințe la ce este potrivit acestuia. Ceva mai greu este să găsești pe cele necesare unor modele tot mai noi de telefoane. Generațiile actuale de smartphone-uri se succed cu modele mai actualizate la intervale scurte de timp. Un exemplu concret este interesul pentru husele Galaxy S10 Plus, acest tip de smartphone fiind unul de actualitate. Din fericire, Stifler este mereu în pas cu moda acestei nișe, deci vei avea mereu opțiuni actualizate aici.

Din punct de vedere al designului există atracția culorilor pentru că acesta este și primul impact. O husă nu iese prea mult în evidență dacă este transparentă sau simplă, neagră. Așadar pentru cei și cele care doresc să fie în lumina reflectoarelor, în centrul atenției, husele potrivite sunt cele în culori vibrante, elemente statement.

Stil de referință – husa pentru Galaxy S10 Plus numită sugestiv 3 în 1 Luxury. Stifler o are în stoc într-o varietate de culori. Se distinge prin aspect elegant, cu o linie de contur aurie, cu margini lucioase. Indiferent de cromatică, auriul este prezent.

 

Confort la utilizare

 

Poate că îți mai amintești începuturile timide ale acestei mode, a huselor de protecție. Erau plastic transparent și cel mult cu câteva motive desenate, modele standard care uneori presupuneau să scoți telefonul din husă pentru a fi folosit. Ce vremuri! Acum însă stilul este un factor determinat pentru a cumpără, dar se completează perfect cu nevoia de a avea confort la utilizare.

O husă perfectă este cea care dispune de decupajele specifice unui model de telefon, permite acces la porturi, nu incomodează încărcarea sau alte funcții. De asemenea, se poate să te intereseze ca husa să nu fie grea sau prea rigidă.

Stil de referință – la Stifler populare sunt mai ales husele din silicon, întocmai pentru că sunt subțiri, ușoare, flexibile; totuși nu este vorba de orice silicon, ci de unul cu gel premium care asigură rezistență, protejând telefonul datorită unui înveliș căptușit la interior cu microfibră.

 

Funcționalitate

 

Pare greu să atribui unei huse de telefon funcții precum cea anti amprentă sau anti praf, anti alunecare sau anti zgârieturi? Producătorii sunt mai creativi și aduc în fața publicului tot felul de variante de huse. Acestea se inspiră și din stilul de viață actual, astfel că poți alege după interesele tale. Dacă ești genul activă și îți dorești să fii  mereu conectată chiar și când faci sport spre exemplu, ai nevoie de o husă pentru condiții extreme.

Pentru gusturi sofisticate, poți alege husa de tip mirror care nu doar că arată bine, dar este clar un stil practic. Are stand încorporat, pentru a folosi telefonul mai ușor, iar capacul său de protecție permite efect de oglindă, dar și vizualizarea de ecran atunci când acesta este luminat. Aceasta este Flip Mirror pentru Galaxy S10 Plus de la Stifler și o vei găsi de asemenea într-o varietate de culori.

Dacă nu ai dat importanţă prea mare până acum acestui tip de accesorii este timpul să descoperi că husele pot fi deopotrivă estetice, un manifest de stil. Opțiunile actuale îți permit să te bucuri de telefon în deplină siguranță, minimalizând riscurile asociate accidentelor. Studiile arată că cele mai frecvente astfel de situații se referă la cel puțin o zgârietură provocată pe ecran din cauza diverselor altor obiecte din buzunare sau geantă, căzături pe asfalt sau lichide vărsate pe suprafața telefonului. Care sunt șansele ca tu să nu pățești astfel de lucruri? Evită orice risc cu o alegere potrivită de husă.

related posts