(P) Motive pentru a hrăni câinii și pisicile cu hrană naturală de la Lenda


O hrană de bună calitate pentru câinele sau pisica dvs. poate fi destul de scumpă. Cu toate acestea, nu este întotdeauna așa. 

Tag-uri:

În plus, contrar a ceea ce credeți, vă poate ajuta să faceți economie și să nu vă mai faceți griji în privința sănătății lor. Iată câteva avantaje ale hranei de înaltă calitate precum cea de la Lenda, pe care o puteți oferi animalului dvs. de companie. 

Porție de hrană mai mică

Dacă alegeți să vă hrăniți animalele de companie cu hrană de înaltă calitate precum este hrana naturală super-premium de la Lenda, porțiile ar trebui să fie mai mici în comparație cu celelalte tipuri de hrană existentă în comerț, deoarece această hrană este bogată în proteine și materie primă atent selecționată, de la fermele din Galicia, Spania. Aceasta conține toți nutrienții necesari unei dezvoltări armonioase ale câinilor și pisicilor. Fiind o hrană echilibrată și completă, nu va mai trebui să-i umpleți castronul cu hrană, întrucât se vor sătura cu o porție mai mică. 

 Dacă faceți parte dintre cei care consideră că mâncarea premium  și super-premium sunt mult mai scumpe decât mâncarea obișnuită, vă invităm să faceți calcule luând în considerare cantitatea de hrană la fiecare porție și cheltuielile veterinare care se vor reduce în viitor.

Mai puține vizite la veterinar, mai puține cheltuieli

Dacă veți lua decizia de a vă hrăni animalul de companie (pisică sau câine) cu hrană naturală de la Lenda, puteți fi sigur că îi veți oferi șansa la o viață plină de sănătate și bunăstare, deoarece această hrană fabricată din materie primă de calitate superioară, îi menține sănătatea oaselor, pielii și blănii. Totodată, îi va da multă energie și îi va întări sistemul imunitar ajutând la prevenirea bolilor care ar putea apărea în viitor. Și asta nu e tot, îl ajută la digestie și la îmbunătățirea mobilității, contribuie la sănătatea dentiţiei. Cu alte cuvinte, mai puține vizite la medicul veterinar, mai puține cheltuieli făcute.

Scaune mai solide

Prin consumul de proteine de înaltă calitate și o cantitate mare fibre în momentul digestiei, majoritatea nutrienților sunt folosiți, făcând consistența scaunelor mai solidă (nu total dură, dar nu foarte moale).

Spălare mai rară

Dacă animalul dvs. de companie este hrănit cu hrană naturală Lenda, bogată în probiotice, fără conservanți, organisme modificate genetic și coloranți, cu acizi grași omega 3 și 6, se va bucura de o blană sănătoasă și strălucitoare, care nu va mai cădea foarte mult și nu va mirosi urât. Prin urmare, nu va mai trebui să-i faceți baie foarte des. 

Respirație sănătoasă

Respirația sănătoasă la un animal de companie este direct legată de o bună digestie, fără exces de grăsimi și proteine de calitate scăzută, dar și de o dantură lipsită de tartru și carii. Așadar, dacă vreți ca animalul dvs. de companie să aibă parte de o respirație sănătoasă, vă recomandăm să alegeți hrana naturală super-premium Lenda, o hrană preparată cu scopul de a oferi atât câinilor, cât și pisicilor șansa la o viață mai bună și mai fericită. 

Digestie bună

Hrana produsă din ingrediente de înaltă calitate cum este cea de la Lenda contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv la câini și pisici, datorită sursei sale excelente de fibre din legume, fructe și leguminoase. De asemenea, ajută la evitarea constipației, la menținerea unei greutăți optime și la prevenirea unor boli precum cancerul de colon, diabetul, bolile cardiovasculare, printre altele. Cu alte cuvinte, este alegerea perfectă pentru sănătatea animalelor dvs. de companie. 

Dacă cele menționate mai sus nu v-au convins încă să alegeți hrana naturală de la Lenda, vă mai spunem că echipa Lenda nu pune preț doar pe calitatea ingredientelor utilizate în prepararea hranei de animale, ci și pe efectul lor asupra sănătății animalelor de companie în funcție de rasa și de vârsta pe care o au. Hrana de la Lenda este soluția ideală dacă vă doriți ca animalele dvs. de companie să vă fie alături o perioadă cât mai lungă de timp. Nu uitați că pentru tot ceea ce acestea vă oferă, merită să le oferiți tot ceea ce este mai bun. 

Și nu uitați! Hrana naturală Lenda nu este doar sănătoasă, ci și foarte apetisantă. De ea se bucură mari campioni ai lumii, Europei și Spaniei. Permiteți-le și animalelor dvs. de companie să se bucure de ea. Vă vor mulțumi în stilul lor caracteristic.  

related posts

Modifică setările cookies