(P) Oferta Etuo.ro pentru protecții telefon


În fiecare an, smartphone-urile moderne devin mai subțiri, mai funcționale și mai productive. Acest fapt demonstrează clar, un nou creier al celebrei companii chineze. 

Tag-uri:

Gadgetul fără ramură s-a dovedit a fi echilibrat ideal în ceea ce privește raportul preț/calitate, ceea ce îl face să fie căutat de mii de utilizatori. Cu toate acestea, cu cât telefonul este mai subțire, cu atât este mai vulnerabil, și de aceea, este important să cumperi huse telefon bune.

O selecție largă de protecții telefon de la Etuo.ro

Huawei este unul dintre liderii de vânzări de telefoane, așa că nu este surprinzător faptul că produsele brandului sunt însoțite de un număr foarte mare de accesorii. De aceea, în magazinul online etuo.ro vei găsi o abundență de huse Huawei P20 Lite prezentate sub formă de portofel universal cu buzunare, sub formă de carte, seturi din plastic și silicon, huse sport. Produsele în catalog se potrivesc formei telefonului Huawei P20 Lite. Cumpărarea unei protecții îți va proteja telefonul și îi va adăuga o notă elegantă.

Tendințe moderne

Reprezentanții segmentului bugetar sunt întotdeauna foarte încântați, deoarece mulți utilizatori au diferite resurse financiare. Alegerea protecțiilor bugetare se explică printr-o serie de avantaje, cum ar fi durabilitatea și îngrijirea fără pretenții. Husa din plastic sau silicon pentru Huawei P20 Lite conține inscripții, imagini sau elemente decorative. Fixarea protecțiilor la corpul telefonului, oferă o protecție fiabilă împotriva diferitelor probleme, precum zgârieturi sau fisuri. Grosimea minimă a produsului, elimină disconfortul în timpul utilizării. În plus, utilizatorii sunt atrași de oportunitatea de a cumpăra o husă cu un suport. Prin urmare, husa Huawei P20 Lite, este un mecanism de protecție de succes și ieftină.

Piele - aspect premium la un preț accesibil

Printre carcasele din diferite materiale, produsele din piele ies în evidență. Cererea pentru astfel de protecții, este caracterizată doar de câțiva factori. Și anume, accesoriile realizate din acest material nu ies niciodată din modă. Lucrurile din piele nu numai că protejează telefonul de daune, dar îl și diferențiază favorabil de alte telefoane banale. Produsele rezistente la zgârieturi nu necesită îngrijire specială. În plus, husele sunt prezentate sub diferite forme.

Husa de telefon Crystal Design

Cu husa de protecție Crystal Design pentru Huawei P20 Lite, telefonul este complet protejat de stresul mecanic și își păstrează aspectul strălucitor inițial mult timp. Husele de protecție pentru Huawei P20 Lite sunt de obicei din silicon rezistent la uzură sau materiale plastice de înaltă calitate. Acest tip de husă protejează bine atât partea din spate a telefonului, cât și părțile laterale ale acestuia. Crystal Design oferă, de asemenea, o absorbție excelentă la șocuri, deoarece materialul din care este confecționată, absoarbe foarte eficient șocul. Husa de protecție din silicon va proteja dispozitivul de orice fel de murdărie și abraziune, menținând telefonul în starea de la fabricație pentru o perioadă destul de lungă de timp.

Folie de protecție pentru Huawei P20 Lite 

Telefonul tău primește dublă protecție dacă utilizezi un film de protecție împreună cu o carcasă de protecție. Acest tandem protector va face smartphone-ul tău practic invulnerabil la orice fel de daune. Protectorul de ecran pentru Huawei P20 Lite este fabricat din polimeri de înaltă calitate. Acest film face ecranul smartphone-ului și mai rezistent la impact, deoarece are proprietăți de întărire excelente. Filmul pentru Huawei P20 Lite este ținut în siguranță pe ecranul smartphone-ului folosind un efect electrostatic. În prezența unui film protector, sensibilitatea ecranului nu numai că nu se deteriorează, ci chiar se îmbunătățește. Filmul îți va proteja ecranul împotriva murdăriei multiple și a amprentelor digitale.

Folia de protecție pentru Huawei P20 Lite poate fi aplicată pe ecran, atât pe cont propriu, cât și în orice centru de service. Această activitate este simplă, dar necesită o abordare foarte atentă. Principalul lucru nu este să te grăbești. Filmul de pe ecran este aproape invizibil și nu degradează deloc lumina de fundal a afișajului. Din anumite motive, mulți utilizatori consideră că un film protector este mai puțin transmisibil la lumină și ecranul devine slab, dar aceasta este o concepție greșită comună. Odată cu utilizarea unui film protector pentru Huawei P20 Lite, ecranul rămâne luminos și receptiv, iar pentru cei obișnuiți să lucreze cu un stylus, mișcările stylus devin mult mai netede și mai precise.

related posts

Modifică setările cookies