(P) Patru exemple de amenajări cu mobilier horeca pentru noul tău restaurant sau bar


Să deschizi un nou local în București, fie că vorbim despre un bar, o cafenea sau o ceainărie, vine cu numeroase oportunități, dar și provocări.

Tag-uri:

În primul rând, Capitala țării dispune de un număr impresionant de mall-uri, artere comerciale, dar și parcuri sau străduțe mai liniștite, unde îți poți amplasa noul business. Pe de altă parte, concurența este foarte mare și cu siguranță ai observat și tu cât de repede se schimbă buticurile sau fast food-urile din centrele comerciale sau de la colț de stradă. Asta înseamnă că, pentru a rezista pe o piață atât de aglomerată, afacerea ta trebuie să se remarce prin ceva cu totul deosebit.

Atunci când te gândești la moduri de a ieși în față și de a depăși concurența, cel mai probabil îți vin în minte următoarele aspecte: locul terasei sau tavernei, denumirea acesteia sau preparatele mai deosebite din meniu. Cu toate acestea, primul lucru cu care clienții iau contact, atât la propriu, cât și la figurat, îl reprezintă mobilierul horeca (HoReCa vine de la hoteluri, restaurante, cafenele). Dacă aceștia nu se simt confortabil pe scaunele sau canapelele pe care se așază, îți garantăm că nu vor reveni, oricât de bună ar fi mâncarea sau servirea.

Prin urmare, înainte să stabilești bunătățile preparate în bucătărie, prețul acestora, ba chiar și numele localului, îți recomandăm să te gândești cu mare atenție pentru ce mobilier horeca optezi. Pentru ca alegerea să fie una inspirată, te sfătuim să te orientezi către un furnizor cu o experiență îndelungată și o bună reputație. Spre exemplu, la Alberta Casa, magazinul tău de mobilă din lemn masiv și canapele extensibile de înaltă calitate, găsești numeroase piese de mobilier horeca, împărțite în următoarele trei categorii: mobilă pentru săli de așteptare, conferințe, amfiteatre, săli de curs, teatre; scaune și fotolii; scaune și mobilier pentru bar, restaurant și magazin.

În acest articol, ne vom referi la ultimele două categorii, întrucât ele cuprind cele mai inspirate piese de mobilier horeca pentru un local de tip restaurant, bar sau cafenea. Așadar, la Alberta Casa vei găsi scaune tapitate, din lemn, pentru bar, dar si fotolii, taburete, mese si chiar baruri complete, fie la comandă, fie direct disponibile pentru a fi achiziționate de pe site. Iată în continuare patru sugestii de mobilier horeca pentru care poți opta, în funcție de specificul localului pe care urmează să îl deschizi:

1. Pentru restaurante

- scaune Dior, culoarea gri (picior din fag, șezut și spătar din plastic îmbrăcate în stofă);

- mese Henry (din stejar solid, disponibile în trei dimensiuni, până la 200x100 centimetri);

2. Pentru ceainării/cafenele

- fotolii Croisette, culoarea gri petrol (structură din metal și lemn);

- mese de cafea Owen (blat din lemn sau MDF furniruit, bază de oțel, vopsită în auriu);

3. Pentru baruri

- scaune bar Tango (realizate din metal și lemn, design industrial, minimalist);

- bar cafe (disponibil prin precomandă, cu livrare în 90 de zile);

4. Pentru terase (aer liber)

- scaune cafe Kent (lemn stratificat folosit pentru șezut și spătar, cadru metalic cromat);

- mese Aston Slim Gold (picioare aurii subțiri, realizate din oțel; dimensiuni - 170 x 90 centimetri).

related posts