(P) Tipuri de jocuri cu sloturi cu fructe


Populare în Marea Britanie, mașinile cu fructe apar ca urmare a unei interdicții pentru introducerea de sloturi în orice altă parte decât cazinourile reale.

Tag-uri:

Pentru a răspunde cererii pentru o mașină în stil slot care nu plătea sume imense de bani ca recompensă, mașina de fructe a fost dezvoltată pentru a fi folosită în baruri, arcade și pub-uri.

Sloturi cu fructe vs. sloturi clasice

Deși dintr-o privire, aceste tipuri de jocuri par similare, veți observa că mașinile de fructe au mai multe caracteristici care le diferențiază de sloturile clasice. Mașinile cu fructe necesită o interacțiune mai mare a jucătorului decât sloturile clasice, datorită varietății de caracteristici de jocuri conținute în cadrul jocurilor pe casinohex.ro.

Acestea includ scara de numerar, unde vă determinați următoarea mutare ghicind dacă urmează o valoare mai mare sau mai mica și un traseu bonus, sau funcția de bord bonus. Este activat la puncte aleatorii în timpul jocului, iar jucătorii trebuie să facă clic pentru a opri pictograma și pentru a afla premiul bonus câștigat.

Două butoane vă vor spune dacă jocul pe care îl considerați să vă jucați este o adevărată mașină de fructe. Prin apăsarea butonului „Hold”, un jucător poate ține unul sau mai multe tambururi pe următoarea rotire. Numărul de ori în care un jucător poate face acest lucru variază în funcție de joc, dar este un instrument util pentru a menține simbolurile cu valoare ridicată în loc și pentru a crește șansa de a face o combinație bună data viitoare.

Butonul "Nudge" funcționează în mod similar, dar în loc să blocați tamburul în loc, vă permite să îl aruncați de-a lungul rotației următoare, păstrând astfel simbolurile grozave în direct pe role. Unele jocuri permit jucătorilor să arunce mai multe bobine pentru un număr repetat de rotiri.

Caracteristică de joc – sloturi cu fructe

Un alt mod în care mașina de fructe încorporează mai multă interacțiune a jucătorilor este prin intermediul butoanelor de joc „Gamble. Jucătorul poate alege după fiecare câștig dacă să riște câștigul. Slotul îi va prezenta utilizatorului cărți de joc, iar acesta va alege dacă următoarea carte va fi roșie sau neagră, precum și simbolul acesteia. Ghicitul corect vă poate dubla câștigurile, dar dacă ghiciți greșit, pierdeți totul. Fanii jocurilor video de poker vor fi familiarizați cu această caracteristică, care este comună pentru multe variante de poker video.

Mașini de fructe

Mașinile cu fructe sunt jocuri cu ritm foarte rapid, care oferă multe șanse, mai multe interacțiuni decât jocurile slot obișnuite. Disponibil acum pe Internet, nu mai trebuie să planifici o călătorie în Marea Britanie pentru a te bucura de toată distracția pe care o are o mașină de fructe.

Sloturile pentru mașini cu fructe acoperă o mulțime de tipuri de jocuri de sloturi diferite, astfel încât simbolurile sunt similare, caracteristicile pot fi foarte diferite. Cu toate acestea, vă puteți aștepta să găsiți mai multe funcții suplimentare menite să facă jocul mai interesant, prin ruperea monotoniei doar învârtind tamburii.

Când vine vorba de sloturile de fructe mai vechi, caracteristicile sunt destul de de bază, chiar și atunci când vorbim despre cele 5 versiuni cu tambur.

Cea mai frecventă caracteristică este cunoscută sub numele de sălbatic. Acesta este un tip particular de simbol care poate ajuta la crearea de combinații jucând rolul oricărui simbol necesar pe linia de plată.

Simbolurile sunt adesea reprezentate de altceva decât simbolurile standard de fructe, cum ar fi o icoană WILD cu dimensiuni importante sau un logo al jocului.

O mulțime de sloturi cu fructe au, de asemenea, simboluri de împrăștiere. Spre deosebire de simbolurile obișnuite, scatter-urile pot plăti în orice poziție de pe ecran și nu este nevoie să se oprească pe aceeași linie pentru a genera un câștig.

În unele cazuri, simbolurile de împrăștiere au și alte funcții atașate, cum ar fi declanșarea modului de rotiri gratuite. Dacă se câștigă rotiri gratuite, aceste runde se joacă imediat, păstrând aceeași dimensiune a pariului. Cu toate acestea, soldul nu se reduce pe durata rotirilor și toate câștigurile sunt adăugate la final.

Având în vedere mecanica clasică care vine cu tema, nu este neobișnuit să găsești un mini-joc multiplicat în sloturile cu fructe. Această caracteristică poate fi pornită după primirea unei combinații câștigătoare.

De obicei, primești două butoane, unul pentru a colecta premiul și altul pentru a-l paria. Când intri în jocul de noroc, trebuie să prezici culoarea unei cărți aleatorii, fie ea roșie sau neagră. Premiul este dublat pentru răspunsul corect. Dacă nu, pierdeți suma jucată. Puteți opta pentru a colecta câștigurile în orice moment sau pentru a dubla pariul de mai multe ori la rând.

Sfaturi profesionale pentru a profita la maximum de simbolurile fructelor învârtite în păcănele cu fructe

Când viața îți dă lămâi, ar trebui să faci limonadă. Când un joc de sloturi cu mașini de fructe are simboluri cu lămâie, ar trebui să urmați câteva sfaturi ușoare pentru a vă asigura că veți fi plătit pentru limonada respectivă.

Cu toate acestea, este important să subliniem faptul că jocurile cu sloturi au rezultate aleatorii pe baza parametrilor stabiliți. Este imposibil să anticipezi rezultatul unei rotiri și fiecare rundă este independentă de rezultatul precedent.

Jucătorii ar trebui să încerce să îți administreze corect bankroll-ul. Acest lucru este esențial atunci când se joacă bani reali și este destul de ușor de făcut. În primul rând, ar trebui să setați limite pentru câștiguri și pierderi atunci când încetați să pariați.

Aceste limite pot fi pe oră, sesiune, zi, săptămână sau lună. De exemplu, dacă bankroll-ul dvs. este de 1.000 EUR pe lună, puteți seta o limită pentru pierderi la 50 € pe zi.

Deși poate suna un pic contraintuitiv, ar trebui să setați, de asemenea, o limită la câștiguri pentru a vă asigura că vă opriți în timp ce sunteți înainte. Acest lucru poate fi mai mare, deci să zicem că este de 300 € pe zi.

Un alt mod de a-ți gestiona fondurile este să pariezi la un nivel pe care ți-l poți permite și, de asemenea, face jocul captivant.

Jocul cu sume mici cu un bankroll ridicat nu este adesea atât de palpitant, de aceea este esențial să găsești cel mai bun echilibru. Ar trebui să vă bucurați de joc și să pariați și în funcție de mijloacele dvs. Vestea bună este că sloturile cu fructe au o gamă largă de pariuri și puteți alege pur și simplu dimensiunea preferată.

Dacă vă bucurați de sloturi clasice cu fructe, ar trebui să consultați unele dintre noile versiuni disponibile la cele mai bune cazinouri online. Vizualizarea mai bună poate face experiența mai distractivă, păstrând în același timp stilul și simbolurile familiare. 

related posts

Modifică setările cookies