(P) Top 3 accesorii de telefon care sunt mereu utile.


În ziua de astăzi, unde tehnologia este la putere, iar telefonul cel mai bun prieten al omului, nu mai există un magazin în care să poți intra și să nu observi undeva, pe un raft mai la vedere sau mai ascuns câteva accesorii pentru telefon. 

Tag-uri:

Fiecare dintre noi deține un telefon, mai scump sau mai ieftin, dar asta nu înseamnă că este inutil să te uiți la ofertele pe care piață le are, așa că profita de ocazie și fă-ți telefonul să arate special și diferit cu accesoriile pe care i le poți cumpără oricând, din orice magazin, de la caști și cabluri speciale de încărcat, până la huse.

Iată top trei acesorii pe care trebuie neapărat să le ai daca iți dorești că oamenii să se uite mai atent la telefonul tău:

1. Husă

Când vine vorba de huse, piață este foarte larga și poți alege orice iți dorești pentru că sigur găsești. Ai de la huse transparente, la huse cu diferite desene sau modele, huse tip carte și așa mai departe. Totul depinde de ce preferințe ai tu și cum dorești să-ți accesorizezi telefonul, dar rolul principal al huselor este acela de a-ți proteja telefonul și de a-l menține că nou. 

Pentru deținătorii de Iphone, din nefericire, este o provocare căutarea unei huse perfecte, acestea gasindu-se foarte greu în anumite culori, modele sau cu posibilitatea de personalizare. Totuși, alege huse de telefon care să iți ofere atât protecție, cât și rezistenta în timp. Poți opta pentru huse din piele granulata, imitație de piele sau cauciuc. 

2. Folii de protecție

Acesta este un accesoriu care cu siguranță nu trebuie să iți lipsească de pe telefon. Nu trebuie niciodată să uiți să-ți protejezi telefonul cu o folie de protecție buna, pentru că, în caz că nu știai, o folie de protecție reprezintă prima linie de protecția a ecranului împotrivă zgârieturilor.

Foliile de protecție variază și acestea, sunt de mai multe feluri, cele principale fiind cele din sticla sau din plastic, iar durata lor de viață variază în funcție de cât de bine sunt aplicate pe suprafață ecranului și de cât de bine sunt întreținute. În orice caz, daca telefonul tău decide că vrea să facă cunoștință cu parchetul într-o zi sau cu alte suprafețe, sigur nu vei regreta decizia de a ți dota telefonul cu o folie de protecție. Telefonul înseamnă o investiție și posibil, un lucru pe care ți l-ai dorit de mai mult timp. De aceea, informează-te înainte de a lua o folie de protecție. Cu siguranță, nu iți dorești că acesta să pățească ceva. 

3. Popsockets

Probabil că ai auzit până acum de Popsockets, adică un fel de suport pentru telefon care iți face viață mult mai ușoară. Îl poți folosi atunci când te joci, când te uiți la videoclipuri sau când vrei doar să-ți tii telefonul în mana, diferență este că telefonul sta mult mai lejer în mana ta. Un alt atuu al acestui acesoriu este faptul că poți evita de acum să-ți pui telefonul pe diverse suprafețe, cum ar fi una umeda sau plina de praf. Popsockets au fost un accesoriu la moda anul trecut, atât în rândul adolescenților, cât și a adulților. Din fericire, aceștia vin cu într-o gama larga de culori, cu diverse modele și pot fi aplicați atât direct pe telefon, cât și pe husa. După ce iți vei achiziționă un astfel de accesoriu, te vei întrebă cu siguranță cum ai rezistat fară el atât timp. 

Pentru că internetul iți oferă o gama larga de produse din care să alegi și diverse brand-uri, trebuie să fii bine informat înainte de a face o alegere finala. MOTIFSIO este un brand nou de huse de telefon personalizate, hand-made din piele granulata. Design-ul unic și posibilitatea de personalizate cu inițiale sunt doar câteva dintre calitățile huselor. Daca ești utilizator de iPhone, atunci trebuie să alegi o husa rezistenta și la moda.

FULLSCREEN
(P) Top 3 accesorii de telefon care sunt mereu utile.
  • /

related posts

Modifică setările cookies