(P) Top 5 sloturi cu tematici distractive de încercat


Jocurile de noroc ne hrănesc nevoia de entuziasm, spiritul ludic și fascinația pentru aleatoriu. Iar cazinourile online s-au gândit la cum să ne permită să avem această experiență în cel mai simplu mod.

Tag-uri:

Astfel, ne-au dat acces la sloturile și jocurile de masă preferate, de oriunde, folosindu-ne doar de telefon sau orice alt dispozitiv mobil. Pe lângă accesibilitate facilă, cazinourile cu renume din România te întâmpină cu o mulțime de bonusuri și oferte sau ocazia de a juca la cele mai cool sloturi fără vreo investiție. Ai aici o listă cu ofertele bonus fără depunere de la cele mai bune cazinouri de la noi.

Dacă ești fan sloturi, ești familiar cu toate detaliile care le fac irezistibile. Cotele RTP mari, grafică captivantă, simboluri Wild și opțiuni de multiplicare și evident, premii în bani sau multe rotiri gratuite. Dar pentru a face sesiunea de joc și mai interesantă, sloturile tematice sunt inspirate din tot felul de subiecte populare: filme, legende istorice, cărți celebre. Motiv pentru care am făcut o listă cu cele mai potrivite sloturi cu tematici distractive. 

Aloha! Cluster Pays

Acest slot ce poartă semnătura NetEnt are tot ce-i trebuie pentru a se poziționa în vârful listei: starea de vacanță permanentă în Hawaii, o creatură simpatică – Tiki, alături de rolele norocoase, mult soare, culori vesele și o mulțime de detalii aducătoare de câștig. O să beneficiezi de multe rotiri gratuite, simboluri care le înlocuiesc pe cele câștigătoare, bonusuri multiple. Gândit pe 6 role și 5 rânduri, cu un număr minim de 9 linii dar care funcționează puțin diferit – liniile plătind în combinații. Aloha! Cluster Pays ajunge la o cotă RTP de 96,42% așa că bucură-te de starea de briză a unei vacanțe nesfârșite și câștigă în voie. 

Spina Colada

Spina Colada te introduce în lumea din spatele barului răcoritor de pe plajă. Yggdrasil Gaming te pune în poziția unui barman profesionist, pregătit să facă câteva cocktail-uri savuroase, pline de fructe coapte și câștiguri valoroase.  Barul tău se întinde pe 5 role și 25 de linii și poți jongla cu o rată RTP de 96,3%. Mizele sunt foarte mici per rotire, ceea ce-ți permite o partidă de joc de durată și poți ajunge la câștiguri de 80 de mii de bănuți. Spina Colada vine cu multe detalii fantastice care te îndreaptă spre câștig. Cel mai interesant aspect ține de jocurile bonus, care nu presupun nicio miză, atunci când ai norocul de a acumula patru culori. Apoi sunt rundele bonus și rotirile gratuite de care dispui de fiecare dată când primești 5 simboluri de același fel. Distrează-te cu cocktail-urile preferate și câștigă premii fabuloase cu Spina Colada.

Spinions Beach Party

Cei de la Quickspin au avut un progres impresionant într-un timp foarte scurt, în ceea ce privește sloturile dezvoltate de ei. Spinions Beach Party reprezintă un exemplu foarte bun, prin grafica spectaculoasă și caracteristicile de joc. Slotul se desfășoară pe 5 role și 25 de linii, alături de o mulțime de personaje haioase, inspirate din Minioni. Tematica este extrem de amuzantă, iar design-ul este unul exotic. Slotul plătește foarte bine, la o cotă RTP de 96,05% iar rotirile gratuite, rundele bonus și simbolurile Wild  - Spinionii – îți conferă un câștig de la 30x atunci când întâlnești 3 pe o linie până la 500x dacă ai norocul să dai de 5 pe o linie de joc. 

Beach 

Creaturile drăguțe par să fie personajele centrale ale sloturilor iar NetEnt nu face excepție prin slotul lor, Beach. Caracatița roz este starul jocului și simbolul Wild în același timp. Ea apare pe rola numărul trei din totalul de cinci role. Interesant este faptul că acest simbol își poate schimba poziția cu oricare două simboluri adiacente de pe rolele 2, 3 și 4, în timp ce îți dublează toate câștigurile. Rotiri nu există în acest joc, simbolurile din fiecare rundă fiind aduse de valurile mării, care spală nisipul ce joacă rolul de background al slotului. Drept urmare, nu primești rotiri gratuite ci Valuri Gratuite, de fiecare dată când îți apar trei simboluri care înfățișează sticlele cu mesaje în interior. Cu RTP de 96,8%, câștigurile nu ezită să apară, așa că ai parte de distracție nelimitată, de oriunde te-ai afla. 

Wild Water

Dacă sloturile moderne menționate mai sus nu sunt pe placul tău, poate ar trebui să ridici miza cu o călătorie în timp către perioada fascinantă a anilor 60-70. Cu slotul Wild Water de la NetEnt, nu ai nevoie de o mașină de călătorit în timp – doar sari în celebrul Volkswagen hippie cu prietenii și pregătiți-vă să dominați valurile. Grafica retro a slotului folosește imagini reprezentative perioadei iar muzica e funky. Există și un rechin printre personaje, dar nu-ți face griji pentru el. Este doar un simbol Wild care poate înlocui majoritatea celorlalte simboluri din joc. Tot rechinul, în timpul rotirilor gratuite, se extinde pe toată rola iar asta îți mărește câștigurile. În ceea ce privește detaliile tehnice, Wild Water dispune de o miză foarte mică, cu o cotă RTP de 96,4%, ceea ce-ți garantează un joc neîntrerupt de durată și șanse mari de câștig. Ai 5 role la dispoziție pentru a-ți încerca norocul și 20 de linii de joc. Simbolul Surfer-ului îți aduce bonusuri colosale, de la 20x până la 200x miza pariată. 

Poți alege să pariezi la sloturile tematice descrise mai sus, important este să simți gustul adrenalinei și să te bucuri de câștigurile dorite. 

FULLSCREEN
(P) Top 5 sloturi cu tematici distractive de încercat
  • /

related posts

Modifică setările cookies