(P) Tractari Auto Bucuresti - cum sa ne ferim de o firma care nu detine licenta de transport


Daca te afli intr-o situatie neprevazuta pe sosea, cand masina nu se poate deplasa din cauza avariilor sau din cauza unui accident rutier, soferii se gandesc la o firma de tractari auto.

Tag-uri:

Este recomandat ca aceasta problema sa fie rezolvata din timp,  intr-un mediu calm, verificand pe site-ul ARR daca o firma de tractari detine licenta de transport sau nu, astfel incat, firma sa fie de incredere si sa ofere servicii de tractari auto intr-un mod profesional. Prin urmare, ar trebui sa stii cum sa te feresti de o firma care nu detine licenta de transport.

Criterii pentru alegerea unei firme de tractari auto Bucuresti

Atunci cand alegi o firma de tractari, este important sa faci alegerea corecta. Prin urmare, trebuie iei in considerare urmatorii factori principali:

1. Experienta in acest domeniu

Firmele mari care exista de mai multi ani pe piata de transport, si-au dovedit deja experienta, iar calitatea inalta a serviciilor oferite este confirmata de licenta de transport. Deseori firmele tinere nu reusesc sa concureze si isi ofera serviciile fara o licenta de transport. Prin urmare, intra pe site-ul ARR si verifica daca firma pe care ai ales-o are licenta de transport.

2. Flota disponibila

Pentru a analiza acest indicator, trebuie sa intri pe site-ul firmei de tractari si sa afli ce tip de echipament foloseste. O companie serioasa ar trebui sa aiba camioane cu remorca cu platforma mobila, troliu si macara. Daca este posibil, recomandabil ar fi sa afli despre starea echipamentelor speciale, deoarece camioanele de tractare lucreaza cu mase mari si sufera o uzura rapida.

3. Timpul disponibil in care platforma poate ajunge la tine

De obicei, aceasta perioada nu depaseste 30 de minute. Poti afla mai multe despre fiecare serviciu de tractari auto din recenziile persoanelor care au folosit serviciile sale (de la prieteni sau de pe internet).

4. Preturi

Este necesar sa se compare costurile serviciilor furnizate cu alte firme, dar este putin probabil ca administratorul sa poata evalua imediat situatia si sa calculeze costul tractarii, nefiind indicat sa alegi numai dupa acest criteriu. Este necesar sa evaluezi corect raportul calitate-pret. 

5. Garantie de siguranta auto

Pentru siguranta masinii tale, ar trebui sa studiezi contractul incheiat cu firma de tractari. Firmele de incredere garanteaza transportul in siguranta si compensarea daunelor in cazul pagubelor aparute in timpul transportului. Pentru siguranta, verifica daca firma detine licenta de transport sau nu.

6. Performanta fiabila a companiei de tractare

In fiecare oras, exista un numar mare de firme care furnizeaza servicii de tractari auto, ceea ce complica sarcina de a face alegerea corecta si fara ambiguitate. Chiar daca firma este recomandata de cunoscuti si prieteni, atunci verifica daca detine licenta de transport, pentru toti indicatorii de fiabilitate si calitate excelenta. O firma de tractari auto fiabila este caracterizata prin:

· profesionalismul ridicat al angajatilor;

· vasta experienta in munca;

· flota extinsa de echipamente speciale de evacuare moderne de diferite modele;

· munca non-stop, fara zile libere si pauze;

· raspuns rapid la un apel;

· furnizarea de servicii de calitate.

related posts

Modifică setările cookies