(P) Vei Fi Acolo? Musso Guillaume


Romanul Vei fi acolo? incearca sa raspunda la o intrebare pe care ne-am pus-o, fara indoiala, de multe ori: daca ne-am putea intoarce in timp, am avea curajul sa facem alegerile opuse? Ne-am putea asuma riscul deturnarii propriului destin?


Elliott este un chirurg de succes din San Francisco, in varsta de saizeci de ani, a carui viata se invarte in jurul fiicei lui, Angie. Dar Elliott nu-si poate gasi pacea sufleteasca, pentru ca Ilena, femeia de care s-a indragostit nebuneste candva, a murit in urma cu treizeci de ani.

Aflat in Cambodgia, intr-o misiune umanitara, este intrebat de un batran localnic: „Daca ti s-ar putea implini o singura dorinta, care ar fi aceea?”

Pentru Elliott, raspunsul nu poate fi decat unul singur: sa dea timpul inapoi, pentru a impiedica moartea Ilenei. Insa ceea ce omite Elliott este faptul ca orice calatorie in timp functioneaza pe principiul dominoului: orice schimbare, oricat de mica, poate declansa un tsunami al trecutului, care sa mature singurele certitudini din prezent.

Pret: 24,90 lei

Vrei sa citesti aceasta carte? Cumpar-o online de pe www.dol.ro si beneficiezi de o reducere!

related posts

Modifică setările cookies