Povestea fascinantă a locului în care se filmează FERMA 2019


Locul învăluit în mister unde au loc filmările pentru Ferma 2019 a stârnit curiozitatea fanilor emisunii. 


În Munţii Semenic, într-un peisaj pitoresc și sălbatic, la 35 de kilometri de Reşiţa și 120 de km de Timsșoara,  se află Vila Klaus. Este locul misterios, unde au fost duși cei 18 concurenți de la FERMA 2019.

Vila are o poveste fascinantă. 

 

A fost în trecut locul în care Regele Mihai a învățat când era copil. Aici, fostul suveran a făcut un an de școală.

Ulterior, așezământul a fost folsit ca și destinație de vacanță pentru copii. 

"Habar n-am câți dintre voi știți că în casa asta a venit în vacanță Regele Carol, deci a fost casa de vacanță a familiei Regelui Carol, după care a preluat această casă și familia Regelui Mihai. Când Regele Mihai era copil, în această casă a învățat să scrie” , le-a spus Mihaela concurenților din Ferma.

 

N-a fost chiar o surpriză pentru Jorge, care a mărturisit că locația îi este cunoscută din copilărie. 

“În această casă am venit în tabără cu familia mea când eram mic. Este senzațional. Îmi aduc aminte doar ușa de la intrare, mi se face pielea de găină. Tatăl meu ne ducea în tabere în fiecare vară. Am fost de două ori în casa asta”, a spus Jorge în emisiune. 

Vila Klaus a aparţinut Direcţiei de Tabere. Din octombrie 2011 a trecut în grija Direcţiei de Sport şi Tineret Caraş-Severin, dar nu a mai fost deschisă.

La Vila Klaus a fost cazat şi Nicolae Ceauşescu, împreună cu soţia sa, Elena, când au vizitat Reşiţa în anul 1971.
 Vila Klaus se afla într-o stare deplorabilă.
 
 
Urmărește momentul AICI
 

În curând, vila Klaus va putea primi din nou copii în tabără, aşa cum se întâmpla pe vremuri. Vestea a fost dată de Mihaela Rădulescu, în emisiune. 

“Casa asta a fost ani de zile o tabără pentru copii, dar din cauza lipsei de fonduri și, uneori, din cauza lipsei de interes, nu a mai fost. Acum să vă spun care este partea cea mai frumoasă a prezenței voastre aici. Toată munca voastră de la Fermă, care o să constea mai ales în construcție, va fi să dați din nou acestei case scopul pentru care a fost gândită: tabără pentru copiii cu mai puține posibilități materiale”, le-a explicat prezentatoarea concurenţilor. 

 

Diseară, de la 21:30, ai o nouă ediție FERMA

 

 Vezi in GALERIA FOTO de mai jos cum arată interiorul villei: 

  • Povestea fascinantă a locului în care se filmează FERMA 2019

related posts

Modifică setările cookies