Premieră la Oscaruri. Actori aleși din sală ar putea prezenta gala de anul viitor. Cine a venit cu năstrușnica idee


Situație fără precedent în istoria premiilor Academiei Americane de Film. Pentru prima dată, Oscarurile ar putea fi decernate de invitații galei.


După ce actorul de comedie Kevin Hart a fost forțat să se retragă din postura de prezentator al premiilor Oscar 2019, din cauza unor comentarii deplasate de pe Twitter, Academia Americană de Film ar putea veni cu o soluție de avarie. Fiindcă nimeni nu se înghesuie să prezite gala, gazde ale evenimentului ar putea fi chiar invitații. Actorii din public, chemați pentru a fi premiați pentru prestațiile lor din anul 2018, ar putea urca pe scenă pentru a-i prezenta pe câștigători.

Ideea a fost lansată de Sandra Bullock (54 de ani), care a sugerat că orice actor din sală poate veni la pupitru să citească de pe prompter ceea ce urmează să se întâmple în seara galei. Actrița, care se numără printre laureații premiilor Oscar, spune că „organizatorii nici nu trebuie să le spună ce se întâmplă, doar să-i pună în fața prompterului și să le zică E rândul tău! Ești actor, te vei descurca. Am venit cu ideea asta de nicăieri. E incredibil”, a declarat Sandra Bullock, conform aceshobiz.com.

În ciuda soluției de avarie pe care a prezentat-o, actrița a dezvăluit că nu poate participa la gala Oscar din 24 februarie 2019, deși i-ar fi plăcut să se numere printre cei care urcă pe scenă să anunțe câștigătorii.

Citește și: Ce cadouri primesc de Crăciun copiii Sandrei Bullock

Gala premiilor Oscar, aflată la cea de-a 91-a ediție, a rămas fără prezentator la scurt timp după prezentarea acestuia. Actorul de comedie Kevin Hart a fost ales de organizatori pentru acest rol, luna trecută. La doar două zile de la anunț, comediantul a anunțat că se retrage din această postură, invocând niște postări deplasate făcute la adresa comunității LGBT în 2009 și 2010, care i-au fost imputate de organizatori.

Citește și: România atacă Oscarurile cu un film care reconstituie lupta de la Odessa din Al Doilea Război Mondial

 

De atunci, Academia Americană de Film nu a găsit un înlocuitor pentru Kevin Hart, iar motivul pentru care nimeni nu vrea să joace acest rol pare a fi unul exclusiv financiar. Comediantul și prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel, care a fost gazda Oscarurilor din 2017, a dezvăluit că a fost plătit cu 15.000 de dolari pentru a prezenta gala, un eveniment care beneficiază de o publicitate colosală și de sponsori pe măsură. Acesta a declarat că mulți potențiali prezentatori sunt înclinați să refuze oferta din cauza sumei derizorii pe care o primesc. 

  • Premieră la Oscaruri. Actori aleși din sală ar putea prezenta gala de anul viitor. Cine a venit cu năstrușnica idee

related posts

Modifică setările cookies