Printesa Elsa, cel mai iubit personaj la petrecerile de copii. Cat te costa sa o aduci la tine acasa, alaturi de Mos Craciun, spiridusi si reni


Pentru angajatii care lucreaza mult in perioada lunii decembrie, inainte sau chiar de Sarbatori, unele companii organizeaza petreceri pentru copii de Craciun, un prilej ideal pentru parintii ocupati sa-si distreze micutii chiar la locul de munca.


Pe langa clasicele petreceri pentru angajati, au devenit populare evenimentele organizate pentru copiii acestora. In ultimii doi ani, numarul angajatorilor care organizeaza astfel de petreceri de Craciun corporate a inregistrat cresteri de pana la 30%, raporteaza Madalina Rapanu, Manager BluParty, unul din furnizorii de astfel de servicii pentru copii.

Cine sunt cei mai populari animatori de iarna si cat vor costa?

Pretul pe ora pentru un animator tematic porneste de la 130 de lei, si  include jocuri interactive pentru copii, face painting si modelarea creativa a baloanelor.

Madalina Rapanu spune ca in afara de Mos Craciun si Craciunite, companiile prefera animatorii de iarna si mascotele tematice: Spiridusi, Reni, Craiese si Oameni de zapada, iar cel mai cerut animator al anului este Printesa Elsa, personaj din filmul de animatie Disney, Frozen.

Pretul pentru divertismentul de Craciun poate varia intre aproximativ 1000 lei si poate ajunge la 9000 lei pentru un eveniment complex cu programe de divertisment diversificate, decor, spectacole si jocuri. Angajatorii se ocupa separat de costurile cadourilor sau al catering-ului petrecerii.

In functie de locatie, insa, daca e vorba de sediul companiei sau de un spatiu de evenimente, costurile variaza. 

"Craiasa a fost de mare ajutor, chiar i-a tinut activi pe micuti. Copiii au facut karaoke, au dansat, s-au distrat cu baloane, cu oamenii de zapada, intr-un decor de excepte." declara Anca Nichifor, Jet Set Planner, despre petrecerea pe care au organizat-o pentru copii angajatilor cu ajutorul echipei.

Ce trebuie sa stii daca organizezi o petrecere pentru copii la companie

Chiar daca un eveniment pentru copii pare usor de organizat, companiile care vor un astfel de eveniment pentru angajatii lor trebuie sa tina cont de o serie de sfaturi.

Mosii sunt in numar limitat

„Recomand inceperea organizarii cu minim o luna inainte de eveniment. Decembrie este cea mai aglomerata perioada din an, iar firmele care organizeaza evenimente pentru copii pot avea probleme cu disponibilitatea locatiilor si anumitor servicii de divertisment. Numarul de Mosi de calitate este mereu limitat.” 

Transformarea sediului in Casa lui Mos Craciun

Din statistici, cea mai populara locatie pentru petrecere este chiar sediul companiei.

Pe langa avantajele legate de reducerea costurilor si simplificarea logisticii, schimba atmosfera si ii adauga un aer festiv. Asta nu impiedica insa creativitatea decorului.

Solutiile pentru decorarea locatiei sunt foarte ofertante, iar organizatorii se intrec in idei creative.  Orice spatiu poate fi transformat intr-un cadru de petrecere cu ghirlande de baloane cu tematica de Craciun, decor de iarna, muzica, oameni de zapada si braduti, ghirlande cu acadele uriase, ninsoare de baloane, ajungandu-se chiar la recrearea Casei lui Mos Craciun, cu fotoliul bine cunoscut si bradul deja impodobit.

Mosii pot gestiona chiar si 150 de copii!

Companiile trebuie sa tina cont si de numarul de copii care participa.

La o petrecere de Craciun participa in medie de la 10 pana la 70 de copii, iar daca vorbim de

companii mari, pot participa si peste 150 de copii.

Pentru ca punctul de maxima interactiune pentru copii este sosirea Mosului,  organizatorii au solutii si pentru aceasta situatie, cum ar fi stabilirea vizitei Mosului pe departamente, sau la intervale orare diferite.

Pentru Craciun, cele mai populare servicii sunt:

Inchirierea de Mos Craciun si Mos Nicolae pentru impartirea cadourilor 

Spectacole de teatru cu actori costumati in diferite personaje de poveste 

Spectacole de magie si talent show pentru copii 

Ateliere de creatie (turta dulce, crearea decoratiunilor de brad si impodobirea lui)

Decorarea locatiei

Care este portretul unui Mos Craciun?

Madalina Rapanu spune ca Mosii sunt angajati dupa anumite trasaturi:

”Mosului ii place sa fie sugubat. Toata lumea apreciaza simtul umorului si prezenta de spirit. In afara de asta, actorii care il intruchipeaza pe Mos sunt exact cum ni-l inchipuim toti pe Mos Craciun: deschisi, autentici, sfatosi si cu un glas cald pe care ai tot sta sa il asculti. 

E important sa trimitem copiilor actori autentici, care sa intre in rol pe deplin, nu doar persoane costumate tematic, cum se gasesc in anunturile din mica publicitate.”

related posts

Modifică setările cookies