(P) Rafturile metalice – soluția ideală pentru organizarea eficientă a spațiului


Rafturile metalice montate rapid sunt structuri practice, fiabile și durabile, concepute pentru a stoca diverse lucruri, de la gospodărie până la magazine de cartier, depozite și hypermarketuri.


Datorită functionalității acestora, a prețului bun, a simplității montajului, și a formatului, rafturile universale sunt populare și sunt la cerere în toate zonele. Sunt utilizate pe scară largă pentru organizarea spațiilor comerciale și arhivistice, depozite, birouri, cantine, stații de service, garaje, ateliere, mediul casnic etc. Poți achiziționa rafturi metalice din magazinul online rafturionline.ro, intrând pe site și accesand catalogul online cu produse. 

Spre deosebire de structurile sudate, rafturile metalice iți permit să efectuezi instalarea și demontarea acestora, precum și schimbarea configurației și reglarea distanței intre rafturi, fără a folosi instrumente speciale.

Rafturionline.ro este angajată în proiectarea și fabricarea rafturilor universale pentru depozitarea încarcărilor ușoare, medii și grele. Toate produsele sunt create din cele mai bune metale și au o calitate exemplificativă, așa cum rezultă din recenzii pozitive ale clienților.

Tipuri de rafturi metalice 

Rafturile metalice sunt folosite pentru orice nevoie de depozitare, de la depozitarea pe mai multe niveluri a produselor sau a bunurilor pană la amplasarea lor în sălile de comerț.

Această categorie prezinta diferite tipuri de structuri care diferă în dimensiuni generale, număr de rafturi și sarcina admisă. În sortiment vei găsi rafturi metalice ușoare, mobile și funcționale, precum și accesorii pentru ele (agățători și carlige de sârmă etc.) pentru:

  • casă și garaj;
  • grădină;
  • birouri;
  • depozite;
  • arhive;
  • spații comerciale;
  • magazine și alte spații.

Rafturi metalice rafturionline.ro– Avantaje 

Durata de viață lungă. Toate produsele sunt confecționate din oțel de înaltă calitate, rezistent la stres și eforturi mecanice. Prelucrarea specială a metalelor protejeaza structura împotriva coroziunii timp de mai mulți ani;

Sarcina mare. Rafturile universale din metal pot rezista la o greutate mult mai mare decât mobilierul din PAL, plastic și alte materiale. Sunt minunate pentru arhivarea și stocarea obiectelor grele.

Aspect estetic. Ca standard, au un design universal și o culoare neutră sau un design elegant, care le permite să fie instalate în interior, fără a compromite estetica acestuia. Rafturile metalice  nu vor atrage atenția și nu vor încălca armonia existentă în mediu.

Securitate. Structurile metalice acoperite cu praf de polimer nu sunt toxice, și prin urmare, pot fi utilizate în industria alimentară fara contact direct cu alimentele. Marginile rafturilor au o curbură specială și sunt prelucrate astfel încât, să elimine riscul de rănire.

Rafturionline.ro - Caracteristici

În magazinul online https://rafturionline.ro/  poți găsi rafturi cu o treaptă de perforație de 43,5 mm. Acest design al rafturilor îți permite să-i schimbi rapid înălțimea pentru a plasa cutii, foldere, articole de diferite dimensiuni. Rafturile sunt realizate din oțel solid cu grosimea de 0,6 mm.

Produsele rezistă la sarcini grele fără deformare. Elementele structurale sunt atașate cu ajutorul cârligelor speciale. Aceasta este o conexiune foarte simplă și foarte fiabilă care îți permite să montezi și să demontezi rapid structura, dacă este necesar. Acoperirea cu praf de polimer nu permite ca rafturile metalice să corodeze.

Sursa: Edcora Servicii Optimizare SEO România

related posts

Modifică setările cookies