Raluca Zenga a vizitat 11 țări în 11 luni. Cum a reușit


Pasionată fiind de călătorii, Raluca Zenga și-a lansat blogul de travel "One Passionate Traveller", care a motivat-o să stea mereu între avioane, cu bagajele pregătite de noi și noi aventuri. 


Despre tot ce a văzut și experimentat a scris pe blog, ce mai urmează însă va fi curând dezvăluit.

“Unde va fi următoarea mea călătorie? Am reușit să vizitez 11 țări in ultimele 11 luni (Portugalia, Maroc, Malaezia, Indonezia, Italia, Sri Lanka, Vietnam, Thailanda, Hong Kong, Coreea de Sud si Zanzibar (Tanzania). De când folosesc platforma de travel iBuumerang am economisit intre 30 si 60% pentru zboruri, hoteluri și inchirieri de mașini. Ca ambasador, pot oferi prietenilor mei codul de acces pentru aceste oferte fantastice”, spune Mamica ZEN, Raluca Zenga.

Concentrată fiind pe călătorii și atrasă de cât mai multe destinații în care nu a ajuns încă, după o vacanță de două săptămâni cu familia, soțul și cei doi copii, în Sicilia, Raluca a ajuns în Dubai. Dar nu va poposi mult la ea acasă, pentru că se pregătește deja să-și facă valiza pentru o incursiune de alte două săptămâni în Kenya. După această experiență, frumoasa soție a lui Walter Zenga, considerată un influencer de succes în Dubai, urmează să viziteze din nou România, și va poposi la București. 

related posts

Modifică setările cookies