Ramona Păun, concediu de vis pe insula păunilor de lângă Dubrovnik: „Cea mai intensă vacanță din viața mea”


Ramona Păun are o știre de senzație: Croația ar putea fi cea mai bună destinație de vară, iar dacă nu credeți vă invităm să-i citiți jurnalul de vacanță.


Prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV e o romantică prin definiție, dar la ce pasiune face pentru fotbal, n-ar spune niciodată „Nu” unei întâlniri pe stadion. În iulie, Ramona Păun a ales Croația ca destinație de vacanță, unde a descoperit o sumedenie de frumuseți naturale demne de vizitat în sezonul cald. 

„Când aștepți un an concediul de vară vrei ca totul să fie perfect. Și Croația nu m-a dezamăgit, a fost chiar cu mult peste proiecțiile mele. Am ales un zbor către Dubrovnik cu escală de o zi în Veneția. Ce oraș minunat! Creează dependență. Același efect l-a avut și Croația asupra mea. A fost cea mai intensă vacanță din viața mea, plină cu tot ce e mai aproape de sufletul meu”, a declarat Ramona, pentru perfecte.ro.

 

FOTO: Veneția

Știrista PRO TV a luat la pas orașele fermecătoare ale Croației, iar cele care au impresionat-o cel mai mult au fost cetățile Dubrovnik, Split, Trogir și Zadar. Odată ajuns în Dubrovnik nu poți rata zecile de insule care se ițesc din Adriatică. În centrul țării sunt rezervațiile naturale Krka și Plitvice, unde Ramona s-a bucurat de experiențe de neuitat. Însă, un loc surprinzător a fost insula Lokrum, situată la 600 de metri distanță de fascinantul Dubrovnik, unde Ramona a făcut plajă printre păuni.

 

FOTO: Parcul natural Krka

Insulița, care se întinde pe 0,8 kilometri pătrați, este populată de plante și arbuști mediteraneeni, dar și de păuni sălbatici care sunt incredibil de prietenoși cu turiștii. Fermecătoarele păsări petrec foarte mult timp în compania oamenilor, cu care au învățat să trăiască în armonie. „Vacanță în familie”, a scris Ramona în dreptul acestei fotografii postate pe Instagram sau, altfel spus, păunii la păunițe trag.

 

FOTO: Insula Lokrum

Prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV n-a fost singură în vacanță, ci cu iubitul ei, Cosmin, care i-a și făcut aceste fotografii demne de un calendar. Deși în concediu, Ramona nu a putut sta deoparte de fotbal, una dintre plăcerile ei. Și cum finala Campionatului Mondial din Rusia a prins-o în Croația, e ușor de anticipat cu cine a ținut.

Pe 15 iulie, Ramona a împlinit o frumoasă vârstă. Nu vă spunem cât, ci doar că suma celor două cifre este cinci.

A fost cea mai frumoasă sărbătoare a fotbalului la care am participat vreodată, chiar de ziua mea, alături de zeci de mii de croați care s-au bucurat trei seri la rând în portul din Split pentru titlul de vicecampioni mondiali”, a mărturisit Ramona, care recomandă tuturor o vacanță de cel puțin șapte zile în Croația, pe timp de vară. Asta dacă vreți să nu vă întoarceți cu regretul că ați ratat locuri frumoase de acolo.

related posts

Modifică setările cookies