Sanda Ionescu a lansat agenda astrologică AstroAnima


După ce a fost în turneul național AstroAnima, cunoscuta astroloagă Sanda Ionescu a fost gazda unuia dintre cele mai mari evenimente astrologice de la noi.


Pe 8 octombrie, la Sala Luceafărul, Sanda Ionescu, membru al Asociației Astrologilor din România (AAR), a organizat AstroAnima, un eveniment adresat celor care sunt dornici să devină varianta lor mai bună. 

”Astrologia arată acest mare potențial pe care toți îl avem. Noi ne folosim de acest instrument, de această disciplină pentru  a aduce informația către publicul larg, fiind cea mai exactă știință Divinitorie.

Pentru mine, AstroAnima înseamnă provocare, dar și dorința de a mă conecta cu sufletele însetate de cunoaște”, mărturisește Sanda Ionescu, care a profitat de ocazie și a lansat și Agenda Astrologică “AstroAnima“.

”Harta astrologică este harta sufletului nostru, este dincolo de masca afișată societății, vieții, și chiar nouă înșine. Totodată, harta astrologică ne ajută să găsim calea cea mai scurtă spre fericire, fericirea fiind un dar pe care noi l-am primit încă de la creație. Harta astrologică natală este harta sufletului nostru, prin deschiderea ei noi ne aducem aminte motivul călătoriei noastre de această dată”, mai spune Sanda.

Alături de Sanda au fost prezenți și alți cunoscători din domeniu, precum: Oreste Teodorescu, Rareș Prisăcariu, Camelia Pătrășcanu și mulți alții.

Modifică setările cookies