Sylvester Stallone și Jamie Foxx, doi tați mândri. Fiicele lor i-au scos la film


Staruri de primă mână la Hollywood, Sylvester Stallone și Jamie Foxx s-au bucurat ca niște copiii la debutul fiicelor lor pe marile ecrane.


Sistine Rose Stallone (21 de ani) și Corinne Foxx (25 de ani) au debutat pe marile ecrane într-un film horror regizat de Johannes Roberts – 47 Meters Down: Uncaged. Cele două au apărut până acum doar în filme de scurtmetraj și seriale, așa că saltul este uriaș pentru ele.

Tinerele și-au scos mult mai celebri tați la premiera filmului, unde au făcut senzație pe covorul roșu.

Sistine Rose este fiica mijlocie a lui Sylvester Stallone cu actuala soție, Jennifer Flavin. Tânăra este deja o actriță apreciată și un fotomodel prezent la importante avenimente fashion de este ocean. 

Alături de celelalte două surori ale sale, Sophia și Scarlet, Sistine a fost ambasador al celei de-a 74-a ediții a ceremoniei de decernare a premiilor Golden Globe (2017).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Până la 21 de ani a apărut pe coperta multor reviste de fashion, inclusiv în ediția rusă a revistei ELLE.

Vezi mai multe poze cu Sistine Rose în GALERIA FOTO de mai jos!

Vorbind despre filmul care tocmai a fost lansat în cinematografe, Sistine spune că n-ar fi reușit să-și vindece teama de rechini fără ajutorul tatăului ei, care a împins-o în apă, să înoate alături de temuții prădători.

„M-a împins în apă de-a dreptul. Puteam să văd rechinii cum înoată în jurul meu. Am avut un atac de panică serios”, a dezvăluit fiica lui Stallone pentru eu.usatoday.com.

Vezi și: Interviul românului Florian Munteanu cu Sylvester Stallone

Fiica lui Jamie Foxx a jucat alături de tatăl ei

Corrine Foxx (25 de ani) joacă încă de la vârsta de 6 ani, când a apărut într-un film alături de tatăl ei. Tânăra actriță a fost majoretă în liceu și a apărut pe coperta revistei American Cheerleader în 2011. 

Fata lui Jamie Foxx a studiat Relații publice la University of Southern California și a absolvit un curs de actorie pentru a călca pe urmele tatălui ei.

Adesea, ea îl însoțește pe Jamie Foxx la evenimentele sale mondene, unde atrage toate privirile.

În ciuda faptului că este foarte atașată de tati, Corrine Foxx are un iubit de vârsta ei, Austin Lantero, fost coleg de facultate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corinne Foxx (@corinnefoxx) on

Fotografii: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies