TikTok are o nouă funcție! Ce vor putea face de acum utilizatorii


TikTok a devenit în ultimii ani una dintre cele mai accesate platforme din întreaga lume. Dacă până acum oamenii își postau videoclipurile pe Facebook, Instagram sau YouTube, acum cea mai simplă metodă de viralizare a conținutului este prin TikTok! Din acest motiv, creatorii au lansat noi funcții pentru ca experiența utilizatorilor să fie mai plăcută!


TikTok-ul este aplicația care s-a dezvoltat din ce în ce mai mult în ultimii ani, fiind accesată zilnic de un număr impresionant de oameni! Pentru că a ajuns la acest nivel de performanță, creatorii au considerat că este nevoie de noi funcții pentru utilizatori. Astfel, dacă la început clipurile video puteau fi înregistrate doar câteva secunde, acum influencerii pot filma și până la 10 minute. 

În plus, până în acest moment, utilizatorii aplicației puteau vedea videoclipurile doar în format vertical, însă după noua actualizare, ele pot fi vizionate și pe orizontală. 

Deși mulți utilizatori au observat deja diferența, există și oameni care nu au sesizat schimbarea. Astfel, dacă și tu numeri printre cei care nu au testat noua funcție, iată cum poți să o faci! În momentul în care intri pe aplicație și vizionezi un videoclip în format vertical, vei observa că acum există un buton pentru Full Screen. După apăsarea acestuia și rotirea telefonului, videoclipul va putea fi văzut pe orizontală, cum se întâmplă deja la YouTube. 

Noua funcție este eficientă în cazul clipurilor video filmate cu telefoanele ținute într-o poziție orizontală.

Sursă foto: Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies