Top 5 terase din București unde poți lucra ziua și te poți relaxa cu prietenii seara


 
Să lucrezi din afara biroului a devenit mai mult decât o modă: e o necesitate pentru cei care caută să își hrănească creativitatea, dar și să evite burn-out-ul. Vara, terasele boeme sunt cele mai căutate, atât pentru întâlniri de business, cât și pentru lucrul individual, cu un laptop și o limonadă rece. 


1. Suento by Gram este oaza urbană ideală pentru freelanceri și antreprenori care au întâlniri ziua și îți poartă laptopul cu ei, stând rareori în același birou 10 ore pe zi. Situat într-o zonă centrală, dar totuși departe de agitație și trafic, cu o grădină chic și răcoroasă și un interior foarte plăcut, decorat în stil minimalist, Suento este un loc perfect pentru o pauză la ora prânzului, un decor relaxant pentru o întâlnire de afaceri sau o zi de lucrat în afara biroului. Suento a introdus recent conceputul de working brunch, cu un meniu plin de delicii, valabil în fiecare zi până în ora 15:00. Suento se află pe strada Toamnei 101 și este un spațiu deschis de echipa Gram Bistro din Piața Victoriei. 

 

 

2. Dialogue MNAC. Merită vizitat și unul dintre cele mai cool rooftop-uri din București. Deschis recent de fondatorii 5 to go, locul i-a cucerit rapid pe cei care i-au trecut pragul prin priveliște, apusuri tocmai bune de fotografiat, atmosfera vibrantă și concerte. Meniul include, pe lângă celebra cafea la 5 lei, și sandvișuri, salate, deserturi și numeroase cocktailuri. 

 

3. Manasia Hub. O terasă centrală, nepretențioasă, aflată într-o fostă secție de Poliție, este preferată de hipsteri. Numeroase evenimente culturale, expoziții sau dezbateri sunt găzduite de Manasia, unde servirea se face la bar, iar bucătăria are preparate simple, urbane, la prețuri între 20 și 35 de lei. Terasa se află pe Stelea Spătarul numărul 13. 

 

4. Jacq Pot. Pe strada Zborului numărul 2 se află o terasă pe care nu mulți o cunosc, cu mobilier clasic de terasă, unde mulți tineri își petrec atât ziua, cât și serile. La Jaques Pot atmosfera e intimă, plăcută, serivirea se face la bar, iar meniul are exclusiv burgeri și hot-dogs. 

 

5. Modelier. Celebri pentru burgerii lor premiați și la concursuri de specialitate, Modelier din strada Duzilor numărul 12, are o terasă intimă și liniștită și un interior simplu, în care te poți simți bine la orice oră din zi și din noapte. Burgerii renumiți costă între 20 și 40 de lei. Uneori Modelier găzduiește proiecții de filme sau petreceri de vară. Când vremea se răcește, clienții fideli se adună în jurul încălzitoarelor sau țin pături pe ei, dar nu se lasă împrăștiați de la terasa preferată. 

related posts

Modifică setările cookies