Unde iesim in weekend. Cele mai importante evenimente ale sfarsitului de saptamana 23-25 mai


Weekend-ul asta se anunta vreme buna in majoritatea zonelor din tara. Iata care sunt propunerile noastre pentru sfarsitul acesta de saptamana.


vineri, 23 mai 2014

sambata, 24 mai 2014

duminica, 25 mai 2014


Vineri, 23 mai 2014

FESTIVALUL CULTURII INDIENE "NAMASTE INDIA", Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", Bucuresti
 
In perioada 23-25 mai 2014, la cea de-a VI-a editie a festivalului „Namaste India“, un eveniment organizat in exclusivitate de romanii pasionati de cultura Indiei.

In zilele noastre, India a devenit o destinatie accesibila atat calatorilor aventurieri, cat si turistilor care prefera confortul, siguranta si rasfatul unei vacante exotice.

Calatorii romani vin la festival sa impartaseasca povesti,peripetii si sfaturi practice cu toti cei care viseaza sa ajunga cândva in India.
Pentru mai multe detalii despre eveniment, verifica pagina de Facebook a acestuia: FESTIVALUL CULTURII INDIENE "NAMASTE INDIA"


INTRUSA, dupa J LBorges -aniversare 10 ani, Teatrul Masca, Bucuresti

Una dintre cele mai apreciate spectacole ale Teatrului Masca se intoarce in cadrul Zilelor Teatrului Masca, ce se desfasoara in perioada 23-25 mai.

Mihai Malaimare spune povestea Intrusei lui Borges cu putine cuvinte. Muzica argentiniana perfect aleasa de Gabriel Bassarabescu, dansul trasat remarcabil de Ioan Tugearu, simplitatea decorului propus de Sanda Mitache, dar mai ales expresivitatea si jocul actorilor suplinesc aceste vorbe care ar fi putut profana sentimentele si trairile dezlantuite.

Detalii despre pretul unui bilet si ora de incepere a spectacolului gasesti pe pagina de Facebook a evenimentului: INTRUSA, dupa J LBorges -aniversare 10 ani

STICK AROUND!!! Romania's first international street art expo / INTRARE GRATIS

Ne vedem vineri,23 mai, in Parcarea Ciclop (Magheru 6-8, metrou Romana) la prima expozitie de street art international din tara noastra.

Peste 200 de artisti romani si internationali si aproximativ 10 000 de stickere & paste ups. Intrarea este gratuita.

Detalii despre eveniment gasesti pe pagina de Facebook a evenimentului. STICK AROUND!!! Romania's first international street art expo / INTRARE GRATIS

GOOD LIFE da startul sezonului cu primul party din acest an – Spring Journey Edition with HNNY and Dan Shake

Tema petrecerii de vineri, 23 mai este TRAVEL! Calatorim cu GOOD LIFE in lumea muzicii de buna calitate, cu artisti adusi in premiera in Romania, alesi special pentru a da viata conceptului nostru de good vibes.

Alaturi de eroii locali Charlie Boy The Rabbit King, Snygg si Gibril, ne asteapta o aventura incitanta intr-o locatie complet noua. Petrecem outdoor pe peronul Garii Regale Baneasa, care va avea un look special cu aceasta ocazie!

Vezi mai multe despre eveniment, pe pagina de Facebook a petrecerii GOOD LIFE presents "Spring journey edition" with HNNY and DAN SHAKE

Sambata, 24 mai 2014


Origami Sound White Night, Club Control, Bucuresti

In aceasta sambata are loc cea de-a 11-a editie a petrecerii, in club Control. Evenimentul incepe la ora 23:00, iar pretul unui bilet este de 15 ron.

Vezi mai multe detalii despre petrecere pe pagina evenimentului: Origami Sound White Night #11

Art Safari Bucharest, Piata George Enescu, Bucuresti

Primul pavilion de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana va fi deschis intre 22-25 mai 2014, in Piata George Enescu din Bucuresti.

Cu participarea a peste 100 de galerii, dealeri de arta, muzee si institutii culturale din România si din afara, Art Safari isi propune sa contribuie la repunerea Bucurestiului pe harta culturala europeana.

Vezi mai multe informatii despre orarul de vizitare al expozitiei si pretul de acces pe pagina de Facebook al evenimentului: Art Safari Bucharest

Duminica, 25 mai 2014

Duminica de TROC in gradina J'ai Bistrot, Bucuresti

Duminica, 25 mai, hai sa ne intalnim in gradina, dupa curatenia de primavara cu toate lucrusoarele de prin casa de care nu mai ai nevoie dar care sint dragute si te gandesti ca sigur cuiva i-ar prinde bine dar nu stii cui sa le dai si te tot intalnesti cu ele prin casa.

Afla adresa de pe pagina de Facebook dedicata evenimentului: Duminica de TROC in gradina J'ai Bistrot

 


 

related posts

Modifică setările cookies