Unde iesim in weekend. Cele mai importante evenimente ale sfarsitului de saptamana 28-30 martie


In weekend-ul dintre 28 martie si 30 martie ai parte de cele mai tari piese de teatru independent, petreceri si concerte. Se anunta a fi un sfarsit de saptamana plin de distractie si voie buna.


Vineri, 28 martie 2014

Sambata, 29 martie 2014

Duminica, 30 martie 2014

GALERIE FOTO AICI

Vineri, 28 martie 2014

Despre feminitate si armonizarea energiilor feminin-masculin, Incubator 107, Bucuresti

Seminarul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor.

Laura Elena Prodan lucreaza ca terapeut craniosacral si va incerca sa descopere impreuna cu cei prezenti, care sunt atuurile acelor energii si calitatile care anima un individ.

Pretul de intrare este de 30 de lei si si incepe la ora 19:00. Pentru mai multe detalii viziteaza pagina de Facebook a evenimentului
Despre feminitate si armonizarea energiilor feminin-masculin


Festivalul International de Film Bucuresti editia a 10 a, Noul Cinematograf al Regizorului Roman

Intre 28 martie si 2 aprilie, la Cinematograful Regizorului Roman se desfasoara Festivalul International de Film Bucuresti.

Printre filmele pe care le poti viziona in cadrul evenimentului se numara Panorama, Ratacire, Murdarie,  O pisica ciudata.

Vezi detalii despre orele la care sunt programate filmele si pretul de intrare al spectacolelor, pe pagina de Facebook a evenimentului Festivalul International de Film Bucuresti editia a 10 a

Monoloagele vecinului, Teatrul de Arta Bucuresti, Bucuresti

Spectacolul propune un scanning plin de comic si prospetime al unei societati, care evolueaza incet si uneori dureros sub influenta unor modele si tendinte globale. 

Pretul unui bilet este de 30 de lei. Vezi mai multe detalii despre spectacol pe pagina evenimentului: Monoloagele vecinului


THE FRESH - AKUA NARU, DJ Sauce, Ufe, Tru L, Atelierul de Productie, Bucuresti

Akua Naru si trupa ei Digflo sosesc pe 28 Martie la Bucuresti pentru o noapte de spectacol ritmat, o imbinare sincronica a sunetului si poeziei prin soul si hip-hop sub egida The Fresh.

Concertul va avea loc la Atelierul de Productie, iar in lineup-ul serii se alatura tocmai din Targu Mures, DJ Sauce si autohtonii Ufe si Tru L care vor completa spectacolul liric al lui Naru.

Evenimenul incepe la ora 22:00 iar pretul unui bilet este de 30 de lei.

Detalii despre eveniment gasesti pe pagina de Facebook a concertului: THE FRESH - AKUA NARU, DJ Sauce, Ufe, Tru L 

Hot Casandra, Marika, Le Minion la The Shelter, Cluj

Cei 3 dj si producatori de muzica electronica petrec o seara alaturi de clujeni, in The Shelter.

Petrecerea este programata sa inceapa la ora 10:00. Mai multe detalii despre eveniment gasesti pe pagina de Facebook a petrecerii: HOT CASANDRA (dj-set) & MARIKA // LE MINION

 

ANONYMOUS presents LET’S GO DANCING – THE FINAL w/ Los Suruba//Nocturno//Nusha//Audiopulse//Gully Casa Vernescu, Bucuresti

Pe principiul „all good things must come to an end”, Anonymous va invita sa luati parte la petrecerea de inchidere a seriei LET’S GO DANCING @ Cloud 9 by Casa Vernescu.

Pentru aceasta ultima editie ii au ca invitati pe excentricii spanioli Delmar si Alvaro, care impreuna formeaza Los Suruba.

Duo-ul pe val la Ibiza se afla pentru prima oara in Romania si va mixa alaturi de Audiopulse, Nusha si Nocturno in Main Room.

Iar Funky Business Room va fi din nou animata de beat-urile lui Gully, care de aceasta data il va avea alaturi pe Oscar.

Biletele se gasesc pe www.myticket.ro la 32 de lei dar si la intrare la pretul de 30 de lei( 00:00) si 50 de lei dupa 00:00.

Mai multe informatii despre artistii invitati gasesti pe pagina de Facebook a evenimentului: LET’S GO DANCING


 

Sambata, 29 martie 2014

 

Party for 1 year! cu Charlie Boy The Rabbit King, Studio 26, Cluj-Napoca

Studio 26 implineste 1 an de la deschidere, iar cu aceasta ocazie Charlie este cel care va incinge atmosfera.

Pentru cei ce nu-l cunosc deja, Charlie Boy este unul dintre cei mai apreciati DJ bucuresteni.

Charlie apare cu o figura noua din punct de vedere al esteticii muzicale: un pic de deep house, putin techno, ceva disco dar in aceeasi nota jucausa care l-a caracterizat de la prima urcare in spatele pupitrului.

Pentru mai multe informatii despre petrecere, intra pe pagina evenimentului: Party for 1 year! cu Charlie Boy The Rabbit King


Povestea Mahlalei Flamanda, Bucuresti

Cei din asociatia A.C.E.R.N incep seria traseelor culturale din 2014 cu proiectul "Prin Bucurestii ce se duc".

Acestia isi propun ca un fiecare sambata si duminca sa ofere trasee culturale gratuite prin vechile cartiere si mahalale bucurestene.

Mai multe detalii despre traseu gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului: Povestea Mahalalei Flamanda

Ateliere de Creatie pentru Prichindei, L'alandala, Bucuresti

In fiecare sambata, in perioada 22 martie-12 aprilie, L'alandala au loc ateliere de creatie pentru copii cu varste de peste 5 ani.

Costul unui atelier este de 30 de ron, in care sunt incluse materiale necesare.

Pentru mai multe detalii, verifica pagina de Facebook dedicata atelierului: Ateliere de Creatie pentru Prichindei


  Duminica, 30 martie 2014


Comedy.Show (audienta generala, recomandat si copiilor), La Scena, Bucuresti

Comedy.Show este un improshow recomandat tuturor categoriilor de varsta, ajuns la sezonul 15.

Pentru detalii despre bilete, ora de incepere a spectacolului si artisti invitati, acceseaza pagina de Facebok a evenimentului: Comedy.Show (audiență generala, recomandat si copiilor)

Fotografia de concert all-in-one: Un workshop cu Miluta Flueras

Duminica, 30 Martie, incepand cu ora 16:00, Inspayer Batistei impreuna cu Miluta Flueras,va invita la un workshop de fotografie all-in-one: tips & tricks, live concert shooting si o demonstratie completa a unui workflow in Adobe Photoshop Lightroom.

Workshop-ul propune o abordare interactiva, Miluta Flueras avandu-i alaturi pe cei de la The Boy Who Cried Wolf pentru a le oferi participantilor posibilitatea de a fotografia o trupa intr-un concert live.

Pretul unui bilet este de 50 de lei. Pentru mai multe detalii, vezi pagina de Facebook a evenimentului. Fotografia de concert all-in-one: Un workshop cu Miluta Flueras
 

related posts

Modifică setările cookies