Unde mergem de Paște cu cei mici


Mini vacanța de Paște anunță zile minunate alături de cei dragi. Cei mici sunt în centrul atenției zilele acestea, așa că pregătim mai jos o listă de câteva obiective unde puteți merge cu ei. 


Dacă cei mici adoră animalele atunci locul ideal unde puteți să-i duceți zilele acestea este Ferma Animalelor, un loc special amenajat pentru ei, la 12 km depărtare de Piața Universității, mai exact în comuna Pantelimon. O mini grădină zoologică, unde cei mici se pot juca și admira animale. Parcul dispune de locuri de joacă special amensajate, iar alături aveți Făbricuța de Lactate, care dispune de produse proaspete de la văcuțele care trăiesc acolo. Ferma dispune și de un restaurant unde puteți lua prânzul. Pe scurt, un loc minunat în care vă puteți relaxa alături de cei mici. Adăugăm mai jos și programul de Sărbători al Fermei:

  • Vineri 6 aprilie 2018 – 9:00 – 18:30 (restaurantul este dechis)

  • Sâmbătă 7 aprilie 2018 – 9:00 – 13:00 (restaurantul este închis)

  • Duminică 8 aprilie 2018 – Închis

  • Luni 9 aprilie 2018 – 9:00 – 18:30 (restaurantul este dechis)

Alt loc minunat pentru cei mici este Grădina Zoologică din București. Grădina de la Băneasa dispune de 4.200 de exemplare de animale. Programul de vizitare este deschis de luni până vineri intre orele 09:00-19:00, sâmbătă și duminică între 08:00-18:00. Dacă vrei să mergi cu mașina personală, atunci trebuie să ajungi pe Șoseaua București-Ploiești, iar în dreptul Aleii Privighetorii faci dreapta. Încă 2 km și ajungi la destinație. Un GPS ar trebui să rezolve treaba. Poți opta și pentru mijloc de transport în comun, cu cele două linii de autobuz care circulă pe acest traseu.

Parcul Aventura de la Comana este și el în acest top. Parcul cuprinde șase trasee pentru copii, trei trasee pentru adulți de dificultate progresivă (ușor, mediu și dificil), o tiroliană peste lac și o cascadă de tiroliene.

Programul parcului Comana de sărbători este următorul:

  • Sâmbătă 7 aprilie 2018 - 9.00 - 19.00

  • Duminică 8 aprilie 2018 - 9.00 - 19.00

  • Luni 9 aprilie 2018  - 9.00 - 19.00

  • Luni-vineri 9.00 - 17.00

Dacă ai familie numeroasă atunci e bine să încerci și Therme București, un centru de relaxare cu apă termală, situat la 10 minute de capitală, în zona de nord. Therme București este un concept de wellness care dispune de opt piscine, 16 tobogane, toate cu apă termală, 30 de grade în aer, capacitate de peste 4.000 de persoane. Copilașii până în 3 anișori intră gratuit. Prețurile pornesc de la 49 de lei de persoană pentru 3 ore și pot ajunge până la 228 de lei, 2 adulți și 2 copii, acces pentru toată ziua.

Primăria București organizează Târgul de Paşte 2018, sub numele “Tradiţii şi Flori de Sărbători”. Ediția de anul acesta a început de 30 martie și ține până pe 9 aprilie şi se va desfăşura în Parcul Regele Mihai I, cunoscut şi ca Parcul Herăstrău. Vor avea loc concerte și spectacole, activități și ateliere pentru cei mici. Există și o expoziție de iepurași și miei, inclusiv un târg de produse tradiționale, artizanale. Printre artiștii anunțați se numără ”, Marcel Pavel, Gheorghe Turda sau Floarea Calotă, dar și Corpul de Copii “Allegretto”. Intrarea este liberă. Târgul este deschis în fiecare zi, între orele 10:00 şi 21:00.

 

Edenland Park este și el deschis zilnic, de la ora 10:00 până la apusul soarelui, inclusive în zilele de sărbătoare. Este destinația ideală pentru aventură în aer liber, relaxare și distracție pentru cei mici. Edenland Park este aflat la 20 de minute distanță de București, pe Str. Cantonului nr. 12, în Balotești. Parcul oferă de la plimbări cu bicicleta, echitație, renumitele căsuțe în copaci, până la tir cu arcul sau paintball.Sărbători frumoase și inspirație pentru a alege ce e mai potrivit. 
 

FULLSCREEN
Unde mergem de Paște cu cei mici
  • /


related posts