Valentine's Day Perfect. Atitudinea pe care orice femeie o apreciaza de la un barbat de Ziua Indragostitilor


Cinele romantice, inimioarele si declaratii de dragoste par perfecte de Ziua Indragostitilor, dar aceasta sarbatoare nu se mai rezuma demult doar la atat. Desi par idei bune pentru domni, ele nu sunt suficiente pentru femei. Uneori doamnele prefera ca iubitii sa faca simple gesturi de afectiune, care sa valoreze mai mult decat orice cadou.


De Ziua Indragostitilor, Perfecte.ro incearca sa readuca la viata gesturile marunte si pline de semnificatie si isi propune sa le reaminteasca domnilor cum ar trebui sa se comporte cu iubitele (macar) de Valentine's Day. Cum ar trebui sa se comporte daca vor sa fie adevarati gentlemani.

Inca unul dintre gesturile pe care ar trebui sa-l faca in aceasta zi speciala este unul de bun simt, am zice noi. In acelasi timp, e frumos si elegant: sa se comporte politicos cu barmanii, chelnerii si oricare alta persoana care se ocupa de cuplu de Ziua Indragostitilor. 

Faptul ca un barbat stie sa fie politicos cu cei care intr-un anumit moment nu sunt pe picior de egalitate cu el inseamna ceva. Faptul ca isi doreste ca fie drept si corect ii transmite iubitei ca o va trata si pe ea cu aceeasi consideratie si ca va fi mereu un gentleman in ceea ce o priveste.

Citeste si: MESAJE ZIUA INDRAGOSTITILOR. SMS-uri pe care le poti trimite persoanei iubite, de Sfantul Valentin

Baieti, luati aminte! Un gest atat de simplu poate avea un efect de milioane in sufletul femeii iubite. Comportati-va furmos cu toti cei din jur si mai ales cu ea. Asa procedeaza un domn adevarat :)

related posts

Modifică setările cookies