Valentine's Day Perfect. Primul gest pe care orice barbat ar trebui sa il faca de Ziua Indragostitilor


Ziua Indragostitilor inseamna cine romantice, inimioare si declaratii de dragoste. Acestea nu sunt insa suficiente pentru noi, femeile. Ba mai mult, uneori am prefera ca iubitii sa faca niste simple gesturi de afectiune, care sa valoreze mai mult decat orice cadou.


Ne tot plangem ca "a murit cavalerismul" si ca au disparut barbatii adevarati, gentlemanii. De Ziua Indragostitilor putem insa readuce la viata gesturile marunte si pline de semnificatie si ii putem invata pe iubitii nostri cum ar trebui sa se comporte cu noi macar de Valentine's Day.

Unul dintre gesturile pe care ar trebui sa-l faca domnii de Ziua Indragostitilor este pe cat de simplu, pe atat de frumos: sa ne deschida usa intr-un restaurant/cinematograf/local.

Citeste si: VALENTINE'S DAY. Traditiile si adevarata poveste din spatele Sfantului Valentin

Un domn adevarat ar trebui sa le trateze pe toate femeile din jurul lui ca pe niste lady. Deschiderea usii nu este un gest de bunavointa, ci mai degraba de curtoazie si respect, de care cei mai multi barbati ai zilelor noastre au uitat.

In ceea ce priveste usile rotative, domnii trebuie sa le permita femeilor sa intre primele in ele, iar usile de la masina nu fac exceptie de la aceasta regula. 

related posts

Modifică setările cookies