Vedeta care a gătit o plăcintă în formă de penis: „Asta e ce-mi lipsește!”


Britanica Jade Thirlwall (27 de ani), una dintre cântărețele la modă în Marea Britanie, a făcut o mărturisire șocantă despre viața în carantină, lăsănd de înțeles că ceea ce-i lipsește cel mai mult este un bărbat.

Tag-uri: #sexy #placinta

Membră a grupului muzical feminin Little Mix, consacrat în cadrul emisiunii X-Factor, Jade s-a confesat jurnaliștilor de la BBC Radio. „Îmi place să gătesc plăcinte pentru că e foarte ușor. Trebuie să cumpăr doar pasta de modelat”, a spus tânăra înainte de a intra în detalii picante.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

need some motivation. where’s Normani when ya need her?

A post shared by jade amelia thirlwall (@jadethirlwall) on

Astfel, artista nu s-a sfiit să recunoscă faptul că ultima sa creație culinară are forma unui organ sexual masculin. Complimentată de realizatorii emisiunii pentru îndrăzneala de a inventa „plăcinta-penis”, Jade Thirlwall s-a justificat. „Stau în izolare într-un apartament împreună cu două prietene și am decis să facem plăcintele în funcție de ceea ce ne lipsește în carantină”, a declarat britanica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jade amelia thirlwall (@jadethirlwall) on

„Poate că voi găsi un bărbat în curând, dar nu sunt disperată. Eu și fetele avem planuri mari pentru perioada care vine”, a adăugat Jade, a cărei ultimă relație sentimentală, cu rockerul Jed Elliott, s-a încheiat în urmă cu aproape un an, în august 2019.

FULLSCREEN
Vedeta care a gătit o plăcintă în formă de penis: „Asta e ce-mi lipsește!”
  • /

related posts

Modifică setările cookies