VIDEO Lady Gaga a căzut de pe scenă la un concert, cu un fan în brațe. Ce a făcut a doua zi


Lady Gaga a tras o sperietură soră cu moartea, joi seară, în tipul concertului pe care l-a susținut în Las Vegas. Artista a căzut de pe scenă, din cauza unui fan înfocat.


Lady Gaga a scăpat ca prin minune de o accidentare groaznică, însă nu putem spune același lucru despre un spectator care a ținut morțiș să urce pe scenă. Artista l-a lăsat chiar să o ia în brațe și să danseze împreună, însă, la un moment dat, bărbatul a fost trădat de picioare și s-a prăbușit de pe scenă cu Lady Gaga în brațe.

Momentul a fost surprins de câțiva spectatori care au fost în rândul întâi la concert și a ajuns viral pe internet.

Artista a suferit răni minore, în ciuda faptului că bărbatul, care s-a dezechilibrat, a căzut peste ea.  

Lady Gaga sau reprezentanții ei legali nu au transmis niciun punct de vedere cu privire la acest incident, însă artista a distribuit pe contul ei de Instagram câteva fotografii în care le explică fanilor ce face ea după un concert ca cel din Las Vegas. 

Fotografiile sunt incredibile.

„Rutina de după concert: baie cu gheață pentru 5-10 minute, baie fierbinte pentru 20 de minute, apoi compresii cu gheață pentru alte 20 de minute”, a scris Lady Gaga pe rețeaua socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Peste 340.000 de fani au reacționat pe Instagram, cerându-i detalii despre concertul de joi seară și despre starea ei de sănătate.

related posts

Modifică setările cookies