Walter Zenga, fotograf de vacanță pentru soția sa. Raluca a strălucit în toate destinațiile de anul acesta


Raluca Zenga a avut o vară plină! Mai plină decât o au alții în zece ani sau poate într-o viață. S-a plimbat mai mult ca niciodată, a bifat atât destinații de fițe, cât și accesibile oricui. Iar fostul internațional italian Walter Zenga i-a fost fotograf! 


Autor: Dana Popa

Raluca Zenga (36 de ani) poate încinge când vrea internetul. Fotografiile ei în costum de baie ridică tensiunea oricui, dar încă nu ați văzut cum a fost vara 2018 pentru autoarea volumelor “Manualul Mămicii ZEN” și “Dragostea 3D”, care l-a transformat pe Walter Zenga în fotograf de vacanță. 

În deșert cu cămila, în fața Domului din Milano, cu cei doi copii ai săi, pe plajă la Ibiza – soțul ei a avut de lucru, nu glumă. Și pentru că toate au un scop, imaginile din concediile peste hotare nu vor ramâne doar în albumul familiei, ci vor fi postate pe blogul de travel pe care Raluca Zenga urmează să-l lanseze în această toamnă. Acolo, cititorii ei pot găsi informații și multe ponturi de vacanță cu privire la destinațiile pe care le-a vizitat. 

Blogul “Mămicii ZEN” se va numi The Passionate Traveller, iar responsabil cu pozele în vacanțe va fi în continuare celebrul ei soț, care a luat cu brio examenul de fotograf. Raluca l-a “chinuit” în toate destinațiile în care au mers și a insistat să-i facă poze „artistice”. Mai artistic de atât nici că se poate… pentru un fost portar de fotbal. 

Mamă a doi copii, Samira – o adevărată artistă în devenire - și Walter Junior – posibil rock-star sau actor, soția lui Walter Zenga arată “incendiar”. 

Unde au fost în vacanță soții Raluca și Walter Zenga

După o escapade cu soțul la Ibiza, Raluca și-a dus toată familia într-un „turneu” care a început în Mykonos (Grecia) și a continuat cu Milano (Italia), Saint-Tropez (Franța) și Beirut (Liban). Și fiindcă n-a fost de ajuns, vedeta a optat și pentru o vacanță ca între fete, în Portugalia și Maroc, unde a plecat doar cu prietenele ei. 

“Pot spune că această vară a fost plină și perfectă! Recunosc, mi-am chinuit puțin soțul cu pozele, l-am pus să mă fotografieze din toate unghiurile favorabile, căci mă pregătesc să-mi lansez un frumos blog de travel. S-a priceput de minune, iar imaginile le-am postat deja, unele dintre ele, pe paginile mele de socializare oficiale. Va urma o lună septembrie mai liniștită în Dubai, fiindcă ne-am întors acasă, aici unde copiii au început ieri școala (pe 2 septembrie n.r.), iar din luna octombrie pregătesc noi proiecte și surprise. Abia aștept!”, a declarat Raluca Zenga pentru Perfecte.ro

Raluca și Walter Zenga, de 7 ani în Dubai

Cei doi locuiesc de 7 ani în Dubai, care a devenit principala lor casă. Despre această experiență, dar și despre cum e viața familiei Zenga, Raluca și Walter au povestit pe larg la Vorbește lumea. Iată ce nu știai despre cei doi soți!

  

related posts

Modifică setările cookies