We Like Weekends. Evenimentele pe care nu ai voie sa le ratezi in perioada 16 - 18 decembrie 2016


Si ce daca vremea e din ce in ce mai friguroasa? Avem o multime de evenimente indoor cool care sa ne ocupe weekend-urile de iarna. Iata ce se intampla in oras in perioada 16 - 18 decembrie 2016.


FILMELE SAPTAMANII
Daca nu ratezi niciun film nou lansat si una din micile tale placeri vinovate e sa rontai floricele sau nachos in sala de cinema, urmatoarele recomandari sunt pentru tine:

Rogue One: A Star Wars Story

What: Jyn Erso, o mercenara a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viata ei, cand Mon Mothma o va trimite sa fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin si fortele non-aliate, Jyn va realiza ca a intrat in ceva mult mai greu decat credea la inceputul misiunii.
When: Filmul are premiera pe 16 decembrie.

Sing

What: Plasata intr-o lume similara cu a noastra, dar populata de animale, noua productie a studiourior Illuminations Entertainment il are in centru pe Buster Moon, un koala stilat, aflat la carma unui teatru ale carui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil - dar si un mic afurisit - isi iubeste teatrul mai mult decat orice si este gata sa faca tot ce ii sta in puteri ca sa il readuca la succesul de odinioara.

When: Filmul are premiera pe 16 decembrie.

WHAT WE LIKE THIS WEEKEND
Nimanui nu-i place sa stea in casa, mai ales cand sunt evenimente cool in oras. Uite cum te poti distra zilele acestea:

Blazzaj live in Control



What:
De la radacini hardcore, jazz si clasice, Blazzaj e o trupa uimitoare cu o amprenta muzicala foarte definita in zona de Funk / Fusion / NU-Jazz. Se aude in acest weekend, in Bucuresti, la unul din cele mai cautate cluburi.

When: Pe 16 decembrie.

Where: In Club Control, Bucuresti.

Piesa Hedwig & The Angry Itch la POINT

What: Dupa scenariul de musical-rock semnat de John Cameron Mitchell, "Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half" se joaca din nou cu Istvan Teglas si Razvan Krem Alexe.

When: Pe 16 decembrie.

Where: La POINT, in Bucuresti.

Sugar & Spice Sessions #1 la Jam Stage



What: Vineri incepe o serie de evenimente cu frecventa lunara dedicata celor ce indragesc muzicile eclectice sau open format. Sambata, la Jam Stage e Saturday Live cu Trupa Zero si Amon.

When: Sugar & Spice Sessions #1 e pe 16 decembrie, iar Saturday Live e pe 17 decembrie.

Where: La Jam Stage, in Bucuresti.

Pop-Up Store Cloud no.9



What: Magazinul temporar Cloud No. 9 se redeschide. Peste 70 de designeri romani au pregatit creatii cu suflet si poveste, care sa te inspire in alegerea celor mai spectaculoase cadouri de Craciun, in sectiunile: design vestimentar, bijuterie de autor, accesorii, vintage autentic, decoratiuni, cosmetice si cadouri pentru copii.

When: Pe 17 si 19 decembrie.

Where: La Crystal Palace Ballrooms Events, Bucuresti.

Organic Christmas la POINT



What: Un spatiu magic in care oameni faini se aduna de prin toate colturile tarii si isi aduc impreuna darurile, harurile si iubirea fata de natura si de tot ce inteleg ca inseamna o viata constienta.

When: Pe 17 si 18 decembrie.

Where: La POINT, Bucuresti.

UPCOMING in RO
Ai de gand sa-ti faci programul pentru urmatoarea perioada? Uite la ce evenimente poti sa-ti cumperi bilete din timp:

Lansare videoclip nou Golan



What:
Ernesto vine din Cuba unde a cantat numai muzica latino. Alex face muzica de mic, a teminat Conservatorul la trompeta si a studiat multa muzica clasica. Mihai vine din lumea muzicii pop, a lucrat o buna perioada de timp pentru artisti mainstream. Dupa succesul Promises, Golan lanseaza piesa si videoclip noi.

When: Pe 21 decembrie.

Where: In Club Control, Bucuresti.

Florin Piersic Jr. Freak Show la TNB



What: Florin Piersic Jr. a scris, regizat si joaca in Freak Show. Trece, intr-un singur spectacol, prin treisprezece personaje. Este un one-man-show unic in Romania, un spectacol dinamic, gandit astfel incat să tină publicul cu sufletul la gură, timp de doua ore.

When: Pe 26 decembrie.

Where: La Teatrul National Bucuresti.

Alexandra Usurelu la TNB



What: Voce calda, curata si blanda, ce canta cu o sensibilitate aparte despre oameni si emotii, nu despre lucruri si intamplari. Alexandra Usurelu revine cu un nou concert simfonic in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti.

When: Pe 30 ianuarie.

Where:
La Teatrul National Bucuresti.

Daca nu te-ai hotarat inca ce sa faci in acest weekend, fa quiz-ul nostru si vezi ce rezultat iti iese in functie de raspunsurile pe care le dai! Ai putea gasi evenimentul perfect pentru tine :)

  • We Like Weekends. Evenimentele pe care nu ai voie sa le ratezi in perioada 16 - 18 decembrie 2016

related posts

Modifică setările cookies