We Like Weekends. Uite ce poti face in oras in perioada 4 - 6 noiembrie 2016


Mergi la film? Ai chef de un concert? Ce zici de un festival? Uite cum te poti distra in weekend-ul 4 - 6 noiembrie 2016. We Like Weekends vine cu sugestii!


FILMELE SAPTAMANII
Daca nu ratezi niciun film nou lansat si una din micile tale placeri vinovate e sa rontai floricele sau nachos in sala de cinema, urmatoarele recomandari sunt pentru tine:

Doctor Strange



What: Cand stralucitul, dar egocentricul neurochirurg Stephen Strange isi pierde abilitatea de a opera in urma unui accident, viata lui ia o turnura sumbra. Dar o intalnire cu Cel Stravechi, un intelept vrajitor retras in sihastrie pe culmile din Himalaya, ii putea deschide lui Strange calea catre secretele magiei.

When: Filmul are premiera in Romania pe 4 noiembrie.

Hacksaw Ridge



What: Filmul lui Gibson spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss, care a refuzat sa ucida sau sa poarte arme datorita convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alaturi de americanii care au luptat impotriva japonezilor in Pacific.

When: Filmul are premiera in Romania pe 4 noiembrie.

Trolls



What: Creatorii peliculei Shrek si DreamWorks Animation prezinta Trolii, o comedie obraznica despre cautarea fericirii si pana unde sunt unii dispusi sa mearga pentru a o obtine. Filmul transporta publicul catre o lume colorata si minunata populata de Troli extraordinar de optimisti, care danseaza si canta continuu.

When: Filmul are premiera in Romania pe 4 noiembrie.

WHAT WE LIKE THIS WEEKEND
Nimanui nu-i place sa stea in casa, mai ales cand sunt evenimente cool in oras. Uite cum te poti distra zilele acestea:

Live Stand-Up cu Sorin, Vancica si BOBO



What: Unii dintre cei mai buni comedianti ai momentului urca live pe scena dekomedie. Bobo, Vancica si Sorin nu au nevoie de prezentari, decat daca cineva face glume mai bune decat ei. Super show, mega energie, cele mai noi glume, umor inteligent, dar explicit, numai pentru cei peste 18 ani.

When: Pe 4 noiembrie. Biletele se gasesc la intrare.

Where:
La Café DeKo, in Bucuresti.

Materia - targ de design in piele



What: E primul targ de design contemporan in piele din Bucuresti. La prima editie, vei vedea cum ideile a 45 de designeri talentati se materializeaza in creatii unicat! Creatori din toata tara si branduri autohtone prezinta genti, pantofi, curele, chokers, hamuri, ghiozdane, dar si piese vestimentare all-leather!

When: Pe 5 si 6 noiembrie. Biletele se gasesc la intrare.

Where: La Grand Hotel du Boulevard, din Bucuresti.

Helen la Expirat Halele Carol



What: Helen inseamna un sound aparte, puternic si emotional, asamblat din versuri poetice, synth-uri electronice, efecte vocale si procesare digitala. Artista a pregatit un show de nota 10 pentru admiratorii ei si fanii muzicii jazz contemporane.

When: Pe 6 noiembrie. Biletele se gasesc la intrare.

Where: La Expirat Halele Carol, in Bucuresti.

The Mission 16 YRS Anniversary 



What: Se implinesc 16 ani de The Mission. Din acest motiv, organizatorii au un line-up cu artisti care au adus mari bucurii de-a lungul anilor si pe care le place sa-i numeasca "de-ai casei": Luciano, Magda, Benoit & Sergio si Victor Stancov.

When: Pe 5 si 6 noiembrie. Biletele se gasesc pe www.bilete.ro

Where: La Sala Polivalenta, in Bucuresti.

Nea Vasile si Taraful de la Marsa la Culese din Balkani



What: Se incheie Culese din Balkani - Festival de film documentar. Intrarea e libera si se lasa cu o petrecere romaneasca pe cinste, cantata si jucata de Nea Vasile & Taraful de la Marsa. Se sta la povesti, se bea o tuica si apoi se incinge o hora de pomina.

When: Pe 6 noiembrie. Intrarea e libera.

Where: La Clubul Taranului, in Bucuresti.

UPCOMING in RO
Ai de gand sa-ti faci programul pentru urmatoarea perioada? Uite la ce evenimente poti sa-ti cumperi bilete din timp:

The VandalList la POINT



What: Daca n-ai auzit de The VandalList, afla ca ei sunt rebelii din online care fac ce simt, fara sa le pese prea tare daca e sau nu mainstream. Le plac tatuajele, arta stradala, muzica si hainele cu atitudine si organizeaza un eveniment cool, unde ii aduna pe toti ai lor: Krack Brand, Sweet Damage Crew, No Regrets Tattoo, Fly Boards, DJ Undoo si Zekarjah.

When: Pe 12 noiembrie. Intrarea e libera.

Where: La POINT, in Bucuresti.

FestiGal - "Am un vis"

What: FestiGal "Am Un Vis" este un eveniment care impleteste perfect emotiile, melodia, dansul, arta circului si comedia! Smiley, Nicole Cherry, Pavel Bartos, Alex Velea, Alina Eremia, Connect-R, Corina, Feli, Shot, Bibi, Andra Gogan, Anda Adam, Sore, Elena Gheorghe, Lora, Puya si multi altii vor urca pe scena si vor face un show unic in Romania.

When: Pe 1 si 2 decembrie. Biletele se gasesc pe www.eventim.ro

Where: La Sala Polivalenta, in Bucuresti.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2016



What: Are loc cea mai lunga noapte a publicitatii. Se difuzeaza spot-uri din diferite categorii, asa ca cei interesati pot intra pe pagina de Facebook a evenimentului pentru a afla detalii despre fiecare in parte.

When: Pe 12 si 13 noiembrie. Biletele se gasesc pe www.bilete.ro

Where: La Beraria H, in Bucuresti.

UPCOMING ABROAD
Daca vrei sa faci o escapada, avem si cateva idei de evenimente "din afara" orasului pentru perioada urmatoare:

The Cure in Madrid



What: Madridul e superb in luna noiembrie. Poti sa dai o fuga si sa te bucuri si de un super concert marca The Cure in numai cateva saptamani. Canta "Push", "Friday I'm in love" sau "Lullaby" cu unii din cei mai duri rockeri britanici.

When: Pe 20 noiembrie. Biletele se gasesc pe viagogo.com

Where: La Barclaycard Center, in Madrid.

Jack Garratt in Londra



What: Daca iti place muzica lui si vrei sa simti vibratia unui concert live, il prinzi pe Jack Garratt intr-un turneu de senzatie in Marea Britanie. Pe 23 canta la Londra, iar biletele sunt deja pe terminate.

When: Pe 23 noiembrie. Biletele se gasesc pe viagogo.com

Where: La Eventim Apollo, in Londra. 

Daca nu te-ai hotarat inca ce sa faci in acest weekend, fa quiz-ul nostru si vezi ce rezultat iti iese in functie de raspunsurile pe care le dai! Ai putea gasi evenimentul perfect pentru tine :)

  • We Like Weekends. Uite ce poti face in oras in perioada 4 - 6 noiembrie 2016

related posts

Modifică setările cookies