Horoscop săptămânal 10 - 16 august 2020. Fecioarele au neplăceri în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de iubire, bani și sănătate în săptămana 10 - 16 august 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Vineri este o zi bună pentru a face planuri împreună cu persoana iubită și sâmbătă vă gândiți la o renovare a locuinței. Duminică, poate să intervină ceva neașteptat în chestiunile gospodărești și să intri în conflict foarte ușor cu partenerul.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea planetei Uranus în mișcare retrogradă, din 15 august, până la finalul anului, în zodia Taur, în sectorul care reprezintă banii și valorile. Așadar, următoarea perioadă îți vei face o reevaluare a situației financiare și ești invitată de către astre să-ți schimbi obiceiurile financiare.

Muncă- Cele mai active, dar și favorabile zile la locul de muncă în ceea ce privesc negocierile, deplasările sau expunerea ideilor în ședințe sunt miercuri și joi. Poți afla lucruri noi și vei avea capacitatea să te exprimi cu ușurință la un interviu sau prezentare de proiect.

Horoscop Taur săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Primele două zile ale săptămânii, când Luna îți traversează semnul zodiacal, vei avea nevoie de mai multă odihnă, detașare de problemele vieții. Partenerul îți propune o ieșire în afara orașului, în weekend și ești de acord. Mai mult de atât, cooptezi și prieteni, pentru a fi sigură că distracția este garantată.

Bani – Preocupări de natură financiară ai joi și vineri, dar și dialoguri pe teme bănești. Cauți soluții pentru achitarea unor datorii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea planetei Uranus în mișcare retrogradă, din 15 august, până la finalul anului, în zodia Taur, în semnul nașterii tale, așa că vei începe o autoevaluare în următoarele luni. Nu puține vor fi momentele în care vei șoca prin atitudine și reacții.

Horoscop Gemeni săptămâna 10 - 16 august 2019

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este retrogradarea lui Uranus, din 15 august, prin casa subconștientului, a izolării, meditației și a universului interior. Urmează o perioadă în care îți vei analiza viața personală, relația cu partenerul și vei începe un proces de introspecție, care se va termina cu o reevaluare a credintelor și principiilor tale de viață.

Bani – În weekend este posibil să primești o sumă de bani sau un cadou de la un prieten cu care nu te-ai mai văzut de mult.

Muncă– Posibil în primele două zile din săptămână să ai gânduri de schimbare profesională și deși simți aceste impulsuri de mai mult timp, nu ai curajul să o faci. Miercuri și joi sunt două zile în care Luna îți traversează semnul zodiacal, așa că-ți va aduce o stare bună și disponibilitate pentru adaptare la noile condiții de lucru. Totodată, astrele te îndeamnă să te afirmi, sectorul asociat comunicării și schimbului de idei fiind bine aspectat.

Horoscop Rac săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Evenimentul astal important al săptămânii este retrogradarea lui Uranus, din 15 august, în sectorul care indică prietenii și planurile de viitor. Asteaptă-te la schimbări și surprize în planurile tale de viitor! Posibil vei fi nevoită să începi o reevaluare a relațiilor de prietenie, de iubire, dar și a drumului tău în viață. În weekend, cu Luna în semnul tău zodiacal, ai parte de dispiziție bună și petrecerea timpului în mod plăcut alături de persoana iubită și de familie. Dacă ești singură, Venus, micul benefic, îți traversează zodia, și-ți aduce în următoarea perioadă chef de aventură, cuceriri, flirturi.

Bani – Nu se întrevede nicio modificare în situația ta financiară în această săptămână, în afara faptului că luni sau marți ieși cu prietenele la cumpărături și încerci să nu cheltui prea mult.

Muncă– Joi și vineri sunt două zile în care vei face cu greu solicitărilor de la serviciu. Poate și din cauza faptului că nu te simți prea bine și ai nevoie de mai multă odihnă și detașare față de problemele apărute. Ultimele luni au fost destul de stresante pentru tine și îți dorești o renegociere salarială.

Horoscop Leu săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Joi sau vineri dai curs unor invitații de a ieși cu prietenii și te destăuinui cuiva apropiat. Ai niște nemulțumiri în cuplu. Este posibil să te complaci într-o relație care nu mai merge. Noroc cu Venus, care, deși se află pe casa subconștientului, ar putea să te ajute să-ți identifici mai bine dorințele afective.

Bani – În ce privește sectorul financiar nu ai de ce să te plângi. Mai mult de atât, dacă vei știi să te pui în valoare în prima jumătate de luni, banii vor veni și mai mulți după 20 august.

Muncă–Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea în retrogradare a lui Uranus, din 15 augsut, în zodia Taur, în sectorul asociat sferei socio-profesionale și a imaginii și statutului personal. Urmează o perioadă de câteva luni în care vor fi o serie de evenimente neprevăzute în carieră, la nivelul conducerii instituției în care lucrezi, încât vei fi nevoită să-ți reevaluezi obiectivele și direcția profesională. 

Horoscop Fecioara săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Posibil la mijlocul săptămânii să apară niște împrejurări/situații care să te facă să te mâhnească în planul afectiv. Dacă ești singură, posibil ca lucrurile să nu se miște chiar așa de repede precum ți-ai dori și de aici să apară o serie de frustrări.

Bani – Joi și vineri te vei gândi serios la proiectele care ar putea să-ți aducă beneficii financiare. Grupurile socio-profesionale din care faci parte devin importante și este posibil să culegi roadele muncii. Nu sunt excluse schimbări sau revizuiri ale unui plan de viață.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 15 august, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul asociat schimburilor de experiență profesională, a studiilor și cursurilor de perfecționare, dar și în sistemul de principii și valori după care te ghidezi în viață. Vor exista în următoarea perioadă o serie de evenimente, care te vor obliga să-ți schimbi sistemul de valori și să renunți la atașamentele învechite.

Horoscop Balanță săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Urmează o săptămână în care vei avea o viață socială activă, fie că ești singură, fie că faci parte dintr-o relație. Vei face orice să ieși din rutina în care ai intrat. Spre finalul săptămânii faci un anunț important în relație sau care privește viața de familie.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 15 august, prin sectorul asociat banilor deținuți împreună cu partenerul, cu alți terți, în ce privesc moștenirile, creditele, impozitele și taxele, dar și sfera intima și transformările profunde. Urmează o perioadă, până la finalul anului, în care se vor întâmpla tot felul de evenimente neprevăzute, cu impact emotional, în domeniile enumerate, care te vor face să-ți evaluezi situația financiară, dar și atitudinea ta în fața vieții.

Muncă– La serviciu ar fi indicat ca anumite contracte și colaborări să fie rediscutate și încheiate cu alți termeni. Pot să apară și situații conflictuale, așa că ai nevoie de multă diplomație pentru a nu strica relațiile cu partenerii de afaceri.

Horoscop Scorpion săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 15 august în zodia Taur, prin sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, urmează o perioadă de câteva luni cu evenimente neașteptate în planul relațional, care te vor obliga să-ți reevaluezi relațiile și parteneriatele de afaceri.

Bani – Joi sau vineri primești o suma de bani pe care o folosești într-o călătorie, vacanță sau minisejur.

Muncă– La serviciu traversezi o perioadă bună din punct de vedere profesional și al proiectelor pe termen lung. Este posibil să apară beneficii financiare, datorită eforturilor depuse, mult mai devreme decât te aștepți.

Horoscop Săgetător săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Traversezi o săptămână destul de intensă în planul afectiv. Dacă ești singură, te poți îndrăgosti la prima vedere. Dacă faci parte dintr-un cuplu, Venus, micul benefic și planeta iubirii, care îți traversează casa intimității în această perioadă, ar putea să-ți aducă o reconectare cu partenerul și reînvierea pasiunii.

Bani – În weekend posibil să te preocupe situația banilor și să iasă la suprafață tensiuni pe care le-ai acumulat, dar și frustrări pentru că muncești foarte mult și nu ești plătită corespunzător.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, din 15 august, prin zodia Taur, respectiv prin casa muncii și a sănătății. Așadar, următoarele luni vei avea parte de tot felul de evenimente neașteptate la serviciu, dar și în ce privește starea sănătății. Te va obliga să începi o reevaluare a relațiilor de la locul de muncă, a condițiilor de muncă, dar și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Horoscop Capricorn săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este retrogradarea lui Uranus, din 15 august, în zodia Taur, respective în casa sentimentală, a aventurii, a romantismului. Așasar, următoarele luni, până la finalul anului, vor aparea evenimente și surprize neașteptate în planul iubirii și vei fi nevoită să îți reevaluezi sentimentele față de partener dar și relația de cuplu.

Bani – Sunt șanse în această săptămână să obții un bun de valoare, o sumă de bani mai mare, un credit sau totul să decurgă în așa fel încât să ai parte de o serie de avantaje materiale, fară să faci prea multe eforturi.

Muncă– La locul de muncă, începi regândirea planurilor pe termen lung și ai în plan niște asocieri profitabile. Contextul astral este favorabil și începerii unei afaceri dacă ai fondurile financiare necesare. 

Horoscop Vărsător săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este retrogradarea lui Uranus, guvernatorul tău, din 15 august, în zodia Taur, în sectorul vieții de familie. Așadar, urmează o perioadă de câteva luni, în care îți vei reevalua relațiile de familie, pentru că vor exista dese momente și situații neașteptate, care te vor determina să schimbi ceva în situația de acum.

Bani – Joi sau vineri primești niște vești îmbucurătoare de la locul de muncă. Posibil să fii anunțată de unele beneficii pe care le vei avea în perioada următoare sau superiorii decid să-ți acorde un bonus.

Muncă– Începând din această săptămână vei face ordine în sfera profesională. Vrei mai multă liberatate la serviciu și este vremea să-ți revizuiești planurile. Posibil să începi niște cursuri de recalificare, să începi să studiezi, sa obții niște diplome/atestate. Uneori ai gânduri de plecare peste hotare, însă ești prea legată de familie, așa că acest lucru nu se poate realiza.

Horoscop Pești săptămâna 10 - 16 august 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este retrogradarea lui Uranus, planeta schimbărilor, din 15 august, în zodia Taur, în sectorul comunicării și schimbului de idei. Așadar, urmează o perioadă de câteva luni în care va trebui să conștientizezi și să elimini din viața ta tot ce te ține în loc să evoluezi.

Bani – În această săptămână banii sunt un subiect sensibil. Dorința ta de a câștiga mai mult, poate fi însoțită, totuși, de un impuls puternic de a cheltui peste buget, pe lucruri care nu-ți sunt neapărat necesare.

Muncă– Dacă îți cauți loc de muncă, în această perioadă, ai putea găsi fără probleme, pentru că ai susținerea Soarelui și a lui Mercur. Prietenii ar putea să te recomande, însă salariul oferit de cei mai mulți dintre angajatori nu corespunde cu cerințele tale, așa că decizi să aștepți o perioadă.

related posts

Modifică setările cookies