Horoscop zilnic 11 august 2020. Racii au șansa de a câștiga bani în plus, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marti, 11 august 2020.


Berbec

Astăzi, mergi la cumpărături pentru casă și ai tendința să depăsești bugetul stabilit și să apelezi la cardurile de credit. Sfatul astrelor este să fii cumpătată și să aștepți să le iei pe rând, nu toate odată, pentru că este posibil să te răzgândești în privința unor produse decorative.

Taur

Contextul astral de astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale, ar putea să-ți aducă mai multă sensibilitate în relațiile cu ceilalți. Pe de altă parte, ești într-o formă excelentă mentală, iar comunicarea cu ceilalți este bună. Stabilește-ți întâlniri cu partenerii de afaceri și negociază contracte!

Gemeni

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te detașezi de stresul cotidian și să-ți îndrepți atenția spre activități care te binedispun și te relaxează. Axa cardio-vasculară este activată și nu ai fost în apele tale în ultimele zile.

Rac

Se ivește astăzi o oportunitate de a-ți suplimenta veniturile. Unul dintre prieteni, te recomandă într-un proiect și trebuie să iei o decizie în câteva zile. Simți nevoie să faci o schimbare, pentru că te-ai plafonat la actualul loc de muncă.

Leu

Configurația astrală de astăzi, cu Luna care traversează sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale, te îndeamnă să fii foarte implicată în activitățile/întâlnirile de serviciu. Totodată, ar fi bine să eviți situațiile conflictuale în raport cu superiorii și să amâni să-ți spui nemulțumirile.

Fecioară

Posibil astăzi ca lucrurile să nu evolueze în direcția dorită de tine în planul sentimental. La serviciu se anunță o zi destul de încărcată și s-ar putea să-ți schimbi programul serii, în ultimul moment, pentru că trebuie să preiei sarcinile unui coleg.

Balanță

Astăzi ar fi bine să ții cont si de părerea partenerului când iei decizii de natură financiară și mai ales când este vorba de banii în comun. Pot să apară situații neprevăzute în care trebuie să te bazezi pe intuiție. După-amiază primești vești de la prieteni sau rude aflate în străinătate.

Scorpion

Astăzi ai dialoguri interesante cu partenerul de viață și spre surpriderea ta, aveți viziuni și păreri similare despre petrecerea timpului liber și mai ales despre planurile de viitor. Posibil comunicarea deschisă să fi ajutat, iar lucrurile în cuplu să intre pe un făgaș normal.

Săgetător

Planul profesional și sarcinile de la locul de muncă sunt prioritatea ta de astăzi. Ești nemultămită că nu poți schimba niște lucruri în relația cu unii colegi. Reușești totuși, să te mobilizezi și să termini în timp util tot ce ți-ai propus.

Capricorn

Relațiile afective sunt în prim plan astăzi și nu sunt excluse surprize. Poți trece de la o stare la alta, de la fericire la mâhnire. Încerci să găsești cea mai bună soluție pentru a-ți lămuri sentimentele față de persoana iubită și îți dorești să stai o perioadă singură.

Vărsător

Ai multă energie astăzi, pe care ți-o redirecționezi pe activitățile casnice. Deși simți unele tensiuni între tine și membrii familiei, ar fi indicat ca astăzi să lași observațiile pentru o cu totul altă ocazie. Nu de alta, dar poți intra foarte ușor în conflicte.

Pești

Configurația zilei de astăzi îți aduce o comunicare bună cu ceilalți. Ești pregătită să demarezi un proiect important la serviciu, pentru că planul tău a fost aprobat de către superiori. În partea a doua a zilei, este posibil să ai parte de o confruntare cu un prieten sau cu partenerul de cuplu privind programul de vară al copiilor.

related posts

Modifică setările cookies