Horoscop zilnic 13 august 2020. Taurii trebuie să se ferească de sfaturi, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 13 august 2020.

Tag-uri:

Berbec

Decizi astăzi să faci un drum lung pentru a fi împreună cu o persoană dragă. Poate fi un partener care a avut cândva un rol important în viața ta. În sfera profesională nu se întrevăd provocări majore și chiar dacă ai parte de unele evenimente neașteptate, vei știi cum să gestionezi situația.

Taur

Ferește-te astăzi de sfaturi financiare și încrede-te în intuiția ta când vine vorba de achiziții! Oricât ai fi de abătută din cauza unor probleme, care au legătură cu familia, vei reuși să-ți găsești buna dispoziție cu ajutorul unor colegi care te înveselesc.

Gemeni

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți tranzitează semnul zodiacal, te ajută să cunoști persoane noi și vei descoperi că aveți pasiuni în comun. Dacă ești singură, se poate lega și o relație de natură sentimentală. La serviciu, te folosești de abilitățile de comunicare pentru a-ți crea oportunități de avansare.

Rac

Astăzi ești preocupată de grijile partenerului legate de locul de muncă și de faptul că acesta vrea să facă o schimbare și tu crezi că nu este momentul oportun. În partea a doua a zilei, poți să întâmpini niște probleme financiare, la care trebuie să faci față. Găsești repede soluția și apelezi la cardurile de credit.

Leu

Dacă ai în plan astăzi să te întâlnești cu prietenii sau să participi la evenimente în spațiul social, fii prudentă în afirmații, pentru că aspectele astrale ar putea să nu te ajute prea mult și să-ți strici imaginea!

Fecioară

Ferește-te de colegii care încearcă să profite de pe urma muncii tale! În altă ordine de idei, astăzi, poți afla secrete și lucruri ascunse de superiori, privind condițiile de muncă, sarcinile și programul de lucru. Vei afla în scurt timp cum se vor desfășura sarcinile de lucru.

Balanță

Faci astăzi multe sacrificii pentru a te ocupa de obligațiile de serviciu. În sectorul sentimental este momentul să stabiliști noi priorități. Gândește-te bine ce vrei de la partenerului de cuplu și nu te lăsa înșelată de promisiunile lui, dacă nu are de gând să le respecte.

Scorpion

Astăzi ar fi cazul să-ți faci timp pentru tine și pentru relațiile cu cei din familie. În sfera sentimentală, te-ar ajuta să discuți cu o prietenă despre anumite lucruri care se întâmplă în relație și poate așa te mai eliberezi de stresul provocat de unele situații/ evenimente apărute.

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți dă ocazia să te reconectezi cu partenerul de cuplu, dar și de a împărtăși emoții și sentimente. Dacă ești singură, ai parte de pasiuni puternice și tinzi să te îndrăgostești brusc.

Capricorn

Astăzi, te confrunți cu niște probleme la locul de muncă. Cauți soluții și încerci să privești lucrurile și din perspectiva șefilor. Dacă ai nevoie de un ajutor financiar, o colegă îți sare în ajutor. În sfera sentimentală, primești surprize frumoase de la astre și petreci clipe romantice cu partenerul.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți aduce multă energie să rezolvi o serie de lucruri în planul personal, dar și în cel profesional. Ai capacitatea să depășești orice dificultate și să ieși din situații încurcate.

În planul sentimental traversezi o perioadă favorabilă și te bucuri de orice moment alături de partener. 

Pești

Din punct de vedere emotional, s-ar putea ca astăzi să apară unele situații pe care să le gestionezi mai greu. În planul sentimental ești dezamăgită de reacția sau atitudinea partenerului de cuplu și decizi să aveți un dialog deschis și sincer.

related posts

Modifică setările cookies